Milica Pavlović u Restoranu Trubadur

Milica Pavlović u Restoranu Trubadur

Milica1

Popularni Restoran ‘Trubadur’ ovih dana postaje glavna atrakcija kada se radi o noćnom životu i provodu uz kvalitetna imena kako bosanskohercegovačke scene tako i imena iz regiona.

Nakon što je u četvrtak uspješno završen nastup popularnog učesnika Zvezda Granda, Amara Jašarspahića Gileta, koji je oduševio sve prisutne i još jednom dokazao zašto slovi za najtraženiju estradnu ličnost, ‘Trubadur’ se ne zaustavlja.

Definitivno još jedna muzička ludnica nastat će 12. aprila kada za sve goste Restorana ‘Trubadur’ nastupa popularna učesnica showa ‘Zvezde Granda’, Milica Pavlović.

Ova atraktivna pjevačica do sada bilježi veoma uspješne i posjećene nastupe gdje se u većini slučajeva traži karta više, stoga ne zaboravite i vi da obezbijedite svoju ulaznicu za 12. april u Restoranu Trubadur.

Rezervacije karata počinju od ponedjeljka, 18. marta, na broj telefona 032/202-700, a iz Restorana ‘Trubadur’ napominju kako posjetioce očekuje stojeća varijanta, bez stolica.

Još jedan nezaboravan provod kakav samo znaju prirediti u Restoranu Trubadur je pred nama, a Portal Zenica 24sata će svakako biti dio velikog broja zadovoljnih gostiju i nastojat ćemo zabilježiti najbolje trenutke večeri našom kamerom i fotoaparatom.

Vidimo se u Restoranu Trubadur Zenica!

IFrame

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS