3 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
Kurbani 2021

Pjevačica Milica Todorović bila je gost na promociji knjige Vesne Dedić “Izgubila sam sebe”, a tada je prokomentirala i Sašu Popovića i Lepu Brenu.

Ona se prisjetila saradnje sa njima i otkrila da li im je ikada tražila pomoć.- Brenu nikada nisam zvala, prosto nismo stvorile takav odnos, a Sašu uvijek. Mogu da ga pozovem u svako doba dana ili noći. On je takav profesionalac, prema svima nama koji smo se takmičili u “Zvezdama Granda” postavio se kao član porodice, kao otac. Za tog čovjeka nikada ružnu riječ ne mogu da kažem – rekla je Milica, piše Blic.

Dodala je da joj je Popović za pjesmu “Sve je uzalud” rekao da ništa ne valja.

– Ja kažem, ali ja želim ovo da izbacim, jer ja znam da je hit. I kada sam je izbacila, on mi je rekao “pogriješio sam, ovo jeste hit” – rekla je Todorović.

Milica Todorović je, još kao 14-godišnjakinja, odnijela pobjedu u “Zvezdama Granda”, budući da u to doba nisu postojali šou programi kao što su “Pinkove zvezdice” ili “Neki novi klinci”, ali je svakako čekala nekoliko godina prije nego što je Saša Popović iskoristio njen puni potencijal i napravio od nje zvijezdu, piše Blic.