Milica Todorović ponovo u Bosanskoj dolini piramida: Ovdje me privlači nevjerovatna energija ovog čarobnog mjesta

Nekadašnja pobjednica projekta „Zvezde Granda“ a danas velika regionalna zvijezda Milica Todorović, redovna je gošća Semira Osmanagića u Bosanskoj dolini piramida. 

Upravo ovih dana ponovo je u Visokom, a rado se odazvala da za “Dnevni avaz” odgovori na nekoliko pitanja i kaže nam šta je to što je tako često, pored brojnih obaveza koje ima, privlači u Visoko. 

– Ovamo se vraćam po ko zna koji put, a privlači me nevjerovatna energija koju ne mogu da opišem i po koju morate da dođete na ovo čarobno mjesto. 

Ovdje se zaista osjećam relaksirano, punim se energijom, ono što prvo uradim po dolasku jeste ulazak u tunele Ravne gdje udišem negativne jone, prošetam, meditiram, a nakon toga obilazim predivni park „Ravne 2“ – ispričala nam je Milica koju smo zatekli sa Osmanagićem i još jednom muzičkom zvijezdom Goranom Karanom u Kompleksu Ravne. 

Kroz karijeru je imala priliku obići sve zemlje našeg regiona, ali i cijeli svijet, a vrijednost ovog mjesta je ta što ujedinjuje ljude. 

– Ovo mjesto nas ujedinjuje, ljude koji govore isti jezik, politika nas je pokvarila, a ovdje obitava ljudskost, ljubav, dok se naši ljudi, ljudi iz zemalja regiona ovdje zajedno druže i svi smo kao jedna mala porodica – priča Milica. 

I ove godine nastupa na festivalu u parku „Ravne 2“ - Avaz

I ove godine nastupa na festivalu u parku „Ravne 2“. N. Smajović

Prošle godine imala je jako upečatljiv koncert povodom ljetnog solsticija u sklopu „Summer Solstice Festivala“, a publika će je i ove godine imati priliku vidjeti u parku „Ravne 2“.

– Ove godine nastupam 24.juna, ponovo u parku „Ravne 2“ i nadam se da će atmosfera biti barem ista kao prošle godine. Prošle godine smo imali zaista sjajan koncert i ovom prilikom pozivam sve da opet napravimo najluđu žurku.

Što se tiče karijere i nastupa pripremam album za koji se nadam da će izaći do kraja godine, a vrlo brzo publika će imati priliku da uživa u novom duetu, u maju izlazi pjesma koju sam snimila sa Gazda Pajom, u pitanju je jedna brza, ljetna pjesma, za ljetnu turneju koju spremam. – poručila je na kraju Milica za “Dnevni avaz”.