m 2
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Sandra Rešić, Aleksandra Subotić, Emilija Velemir i MC Aleks su se osamile u dvorišti i pomno pratile priču Milice Veselinović, koja je sa njima podijelila svoju ljubavnu priču.

FIXGEHALT

-Ja sam bila tu uvijek, ja sam svoje roditelje zapostavila zbog njega. Srednju školu sam završila u Paraćinu. Tad nisam vidjela koliko sebe zapostavljam. Kad je neko pored mene gledat ću da uvijek budem tu za njega, i uvijek sam na kraju bila najgora – objasnila je Milica, pa je rekla kako je pratila “Zadrugu 4” i kroz nju shvatila da bi voljela da bude kao Sandra, rekla je Milica.

Nakon ove priče, dotakli su se Irme Sejranić, pa je Sandra objasnila:

-Nije komentator, komentarisati se i posvađati se sa svima. Ja sam nazvana komentatorom jer nisam ušla u vezu. Ja nisam komentarisala svakog. Poenta komentarisanja i ustajanja za stolom je iznošenje mišljenja – objasnila je Rešić, dok je Milica ispričala koju je scenu doživjela sa Irmom u karantini.

LIDER

Milica se vratila na temu svog ljubavnog života, pa rekla šta joj je bitno kada je u pitanju odnos sa Mensurom Ajdarpašićem.

-Meni je bitno da moja majka shvati ovo za Mensura, da se on lijepo ponaša prema meni. Kod mene je greška što ne slušam , a moja majka je bila upravu za moju prošlu vezu. Šutila sam kad me je prevario, mislila sam da se neće opet ponoviti – rekla je Milica.