Portal 072info

MILIGRAM ODUŠEVIO: ‘Zenica će zauzeti posebno mjesto u našim srcima’

U prepunoj Gradskoj areni Zenica večeras je najpopularnija grupa Miligram upriličila nezaboravan koncert.

Do posljednjeg mjesta ispunjena zenička Arena najbolji je pokazatelj popularnosti u kojoj uživaju momci iz Miligrama, a koji nisu sakrivali oduševljenje odličnom posjećenošću.

Koncert su otvorili pjesmom ‘Libero’, a nakon čega su se nastavili nizati najveći hitovi poput ‘Pola pet’, ‘Apsolutna nula’, ‘Ludi petak’ i mnogi drugi hitovi.

Zenička publika dala je maksimalnu podršku, te su zajedno u glas ispratili svaku pjesmu koju su momci iz Miligrama svirali i pjevali. Tako se Mili na samom početku koncerta obratio mnogobrojnoj publici, kazavši kako bi ranije upriličili koncert da su znali kako Zenica ima fenomenalnu publiku, te da će im 08. novembar i koncert u Areni zauzimati posebno mjesto u srcima.

Valja istaći kako su upravo u Zenici večeras premijerno izveli i novu pjesmu, Grad koji prepoznaje ljubav, a koja se po reakcijama publike pokazala kao apsolutni hit za ovako kratko vrijeme. Koncert je osim premijere nove pjesme karakterističan i zbog humanog čina organizatora i Miligrama, budući da su donirali novac porodicama stradalih rudara u Raspotočju ali i oboljelom Filipu Blaževiću.

Kako je to izgledalo u prepunoj Gradskoj areni Zenica, pogledajte u fotogaleriji Adisa Alića.

[Galleries 438 not found]

 

 

Podijelite članak