DOMAĆIN U STUDIJU GLUMAC ADIS MEHANOVIĆ

Milioner Damir Numić u 072PODCASTU: Počeo sam sa 3.000 KM ušteđevine (VIDEO)

Milioner Damir Numić u 072PODCASTU: Počeo sam sa 3.000 KM ušteđevine (VIDEO)

Damir Numić, milioner iz Tešnja, bio je gost novog izdanja emisije “072PODCAST”, a domaćin u studiju bio je Adis Mehanović, glumac zeničkog pozorišta.

U veoma interesantnom razgovoru, Numić je govorio kako je uspio sa 27 godina postati milioner te da li je do prvog miliona došao jer je nekog podmitio, spavao s nekim ili bio u SDA?

“Uvijek sam se vidio kako ću biti neki sudija, advokat, odnosno u branši prava. Uvijek sam vrlo često gledao dnevnike pa sam pomno pratio od politke do svega. Tako da, privukle su me one rotacije i ona njihova pratnja. Ko ih brani i tako”, rekao je Numić u 072PODCASTU.

Govoreći kako je postigao da dođe do miliona, Numić kaže:

“Idea za biznisom, da pokrenem nešto svoje i doprinosim društvu, eventualno zapošljavam, polovinom 2016. godine otvorio sam firmu. Prilikom otvaranja firme “Green light”, gledao sam to šire, da ne radi samo tu djelatnost. Kako sam pravnik, mislio sam prvobitno da ću se baviti consultingom. Tako da, prvo smo počeli raditi kao autoškola, a 2017. godine sam kupio prvi kombi koji nisam kupio nego sam imao 3.000 KM ušteđevine”, govori milioner iz Tešnja.

Zašto se uključio u politiku, zbog čega stranka Rame Isaka, šta planira dalje, kako postati milioner u BiH, samo su neka od pitanja u novom izdanju 072podcasta na koja je odgovarao Numić. Novo izdanje 072podcasta pogledajte u nastavku:

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica