MILIONSKE BROJKE: 072info čvrsto stoji na liderskoj poziciji među internet portalima u ZDK, SBK i šire!

Podijelite vijest

Portal 072info od svog osnivanja prati isključivo porast broja čitatelja, a koji su prepoznali jedinstven projekt internet portala koji svakodnevno opravdava svoj moto – “Revolucija u svijetu internet medijia”.

Tako smo za kratko vrijeme postali omiljeno štivo u svijetu internet medija, ali i najčitaniji internet portal u Zeničko-dobojskom, Srednjobosanskom kantonu i šire! O tome govore neoborive, zvanične, brojke i tri do četiri miliona mjesečnih posjeta na portal. 

Pored toga, čvrsto i ponosno čuvamo lidersku poziciju kada govorimo o popularnosti na društvenim mrežama gdje smo, također, daleko od drugih portala u ZDK pa i šire.

Tako je sadržaj 072info na društvenoj mreži Facebook dosegnuo preko blizu tri miliona korisnika za manje od mjesec dana, a na sve popularnijem našem Instagram profilu dosegnuli smo preko 20.000 korisnika ove društvene mreže. 

Osim toga, svakodnevno raste broj onih koji se odlučuju zapratiti naš portal na najpopularnijim društvenim mrežama. Na Facebooku naš portal prati preko 192.000 korisnika ove društvene mreže, a našu stranicu lajkalo je 168.000 korisnika ove društvene mreže. Na našem sve popularnijem Instagram profilu vijesti 072info i interesantne foto/video objave prati preko 15.100 korisnika.

Sve navedeno 072info portalu osigurava čvrsto lidersko mjesto u svijetu internet medija! 

072info Team nastavit će svakodnevno objavljivati sadržaje iz svih sfera života, bez teritorijalnih ograničenja, kako ste i navikli.