MILJANA KULIĆ SA SESTRAMA I MAJKOM ULAZI U ZADRUGU 5? Najavljuju haos!

miljana kulic marija kulic SVET 630x380 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.
DEKRA

Miljana Kulić navodno ulazi u “Zadrugu 5” sa sestrama Tijanom (24) i Anom (19) i majkom Marijom (46).

Kontroverzna Nišlijka je već potpisala ugovor za petu sezonu najgledanijeg rijalitija, dok njene sestre i majka navodno ovih dana sa producentima dogovaraju detalje svog ulaska.

– Miljana je već bila na sastanku sa čelnicima Pinka i dogovorila i honorar i uslove za svoj ulazak u “Zadrugu 5”. Ona učestvuje od prve sezone rijalitija, pa je taj sastanak trajao vrlo kratko. Sve su dogovorili za desetak minuta! – priča izvor.

Kako bi posljednja sezona bila i najbolja, produkcija je odlučila da u rijaliti navodno uvede i Miljaninu majku Mariju, ali i sestre Tijanu i Anu.

– To će biti prvi put da sve tri sestre Kulić budu u rijalitiju. Tijana i Ana uveliko pregovaraju sa produkcijom i uskoro bi trebalo da potvrde svoje učešće. Marija će u rijaliti ući nešto kasnije, najverovatnije oko Nove godine, dok ne završi terapiju… – priča izvor i dodaje da u rijaliti neće ući Miljanin otac: – Siniša će ostati kod kuće jer mu je zdravlje ugroženo i ne bi smio da se izlaže stresu. – Miljana, Tijana i Ana su karakterno totalno drugačije, pa ćemo sigurno gledati njihove česte svađe. Gledaocima će biti zanimljivi i ljubavni životi Miljaninih sestara. – priča izvor i dodaje kako je siguran da će zadrugari odlijepiti za Miljaninim sestrama,