Miljana Kulić ulazi u Zadrugu sa sinom: Ivanu neću dozvoliti ni da ga vidi

1miljana 5Dq
Podijelite vijest

Miljana Kulić je poslije 44 dana koja je provela u bolnici uslijed komplikacija tokom operacije smanjenja želuca dobila dozvolu ljekara da uđe u “Zadrugu 6”

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić za Informer otkriva da će na Pinkovo imanje u Šimanovcima ući njena majka Marija, sin Željko i stric Perica, a ona će im se pridružiti u novembru, i to sa svojim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljanu će u rijalitiju dočekati otac njenog djeteta, Ivan Marinković, ali mu ona neće dozvoliti da vidi sina!

-Željko će u oktobru ući u “Zadrugu” s mojom majkom i stricom, koji će ga čuvati i voditi u vrtić. Željko će svom biološkom ocu biti fizički nikad bliže, ali neće imati nikakav kontakt! Ivanu više nikad neću dati da vidi naše dijete jer nije zaslužio, pokazao je da mu nije stalo do sina. Željko pati, stalno pita zašto samo on u vrtiću nema oca. Govorim mu da mu je tata u Americi… Kao što se ljudi koji se rode bez ruku naviknu na takav život, navići će se i moj sin.

ČITAJ JOŠ:  Bilal nasrnuo na Filipa Cara: Obezbjeđenje napravilo živi zid, Maja vrišti

Plašiš li se Ivanovih provokacija u “Zadruzi”?

-Sigurno će verbalno pokušati da me maltretira, ali ne plašim se, pojest ću ga za doručak! Bebicu će vjerovatno izazivati da se fizički sukobe, ali sam sigurna da mu to neće uspjeti. Taj čovjek je mrtav za mene, tako da neće moći da me povrijedi.

Dok si bila u bolnici, Ivan je izjavio da bi “volio da si crkla”. Kako si reagovala kad si to čula?

ČITAJ JOŠ:  Car "napao" bivšu djevojku svog ljutog rivala Mensura Ajdarpašića: Neće ovo na dobro

-Čovjek koji sa mnom ima dijete, a priča takve stvari, pokazuje da je ološ! Željko nema oca, zar treba da ostane i bez majke? Nije mi bilo suđeno da umrem. Nije Ivan te sreće, džaba se nadao!

Planiraš li brak i decu sa Bebicom?

-Ko se opeče na mlijeko, i u jogurt puše! Zato još nisam spremna da se udam za Bebicu. Ne smijem da zatrudnim narednih godinu i po zbog mog zdravstvenog stanja. To je dovoljno vremena da budem sigurna da je Bebica zaslužio da mu rodim dijete, jer više neću srljati nepromišljeno.

ČITAJ JOŠ:  Filip Car se vraća: Poznato kada će ući u "Zadrugu 6"

Kako se Bebica slaže sa Željkom?Prema Željku se ponaša kao da mu je otac. Dozvolit ću mu da ga prizna kao svoje dijete.

Viđa li Bebica svoje kćerke?

-Naravno! Ne bih mu dozvolila da zanemari rođenu djecu. Ja nemam kontakt s njima, jer su previše male, ali mislim da će se jednog dana i to promijeniti. On plaća alimentaciju, brine o toj djeci.

Informer