AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Izdvojeno / Vijesti

Gost talk showa sa Dejanom Rosuljaš na OBN Televiziji bio je i Arnel Isak, ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline u Vladi Zeničko-dobojskog kantona, te kandidat za gradonačelnika Zenice na proteklim izborima. Tema emisije bili su mladi ministri, među kojima je bio i Zeničanin Isak.

Inače, Isak je na prethodnim izborima delegiran ispred A-SDA kao kandidat za gradonačelnika Zenice, međutim, nije uspio pobijediti Fuada Kasumovića koji je ostvario historijski rezultat i “pomeo” sve protukandidate. Isak je, ujedno, bio i najmlađi kandidat za gradonačelnika Zenice.

Podsjeitmo, Arnel je prije ministarstva, između ostalog, vodio i YouTube kanal Arnel KingShisha na kojem je snimao pripremanje nargile u zanimljivim posudama i na zanimljivim mjestima, o čemu su pisali mediji naročito nakon njegovog imenovanja na poziciju ministra.

U međuvremenu je postao i otac, a kod Dejane je ispričao o svojoj ljubavi prema tehnologiji, YouTube kanalu, ali i njegovoj porodici i slobodnom vremenu, otkrio stvari iz svog privatnog života, te se osvrnuo na pisanja medija odmah nakon njegovog imenovanja na poziciju ministra i povezivanju sa dotadašnjim hobijem – snimanjem za YouTube kanal koji je vodio.

U nastavku pogledajte video:

(Crna-hronika/072info)