Ministar zdravlja: Droga ne liječi, marihuana neće biti legalizovana |

Screenshot 2 63
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U Srbiji neće biti legalizovana marihuana, jer droga ne liječi, rekao je ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar.

“Nema legalizacije droge, niti će je biti. Droga ne liječi ni od čega”, rekao je Lončar, povodom pisanja pojedinih medija u vezi sa navodnom namjerom da Srbija legalizuje marihuanu.

Lončar je apelovao da građani, povodom priče o legalizaciji marihuane, ne uzimaju informacije bez prethodne provjere, te naglasio da UN nikada nisu donijele ovakvu odluku.

ČITAJ JOŠ:  Svi nas lažu još od 2014.

U stvari, dodao je on, marihuana je sklonjena sa liste najopasnijih narkotika na listu manje opasnih, ali podjednako zabranjenih i kažnjivih.

Lončar je rekao da su neki mediji pogrešno protumačili odluku UN, kao odluku da se marihuana “skine” sa liste narkotika, prenijeli su beogradski mediji.

“Činjenica i istina je jedna – u Srbiji se neće legalizovati nikakva droga. Stalo nam je do zdrave naše dece”, rekao je Lončar.

On je podsjetio da je Ministarstvo zdravlja oformilo stručnu komisiju koja je trebalo da donese odluku o tome kako će se u Srbiji postupati po tom pitanju.

ČITAJ JOŠ:  KASUMOVIĆ: Zeničani, nemojte klečati ni pred kim, pogotovo pred nama koje ste birali!
GODISNJICA
MARKETING