MIRALEM PJANIĆ: „Još ne razmišljamo o SP-u u Brazilu, ali jedva čekamo da počne“

rsz_pjanic1

Još mnogo vremena ima do Svjetskog prvenstva u nogometu u Brazilu, pa su se tako naši reprezentativci posvetili obavezama u klubu. „Još je rano da pričamo o reprezentaciji i svjetskom prvenstvu u Brazilu, jer su svi nogometaši posvećeni klupskim obavezama, ali jedva čekamo da dešavanja oko SP-a započnu“, izjavio je nogometni reprezentativac BiH Miralem Pjanić u Sarajevu, tokom konferencije za medije ASA osiguranja.

Miralem je uspješno doputovao u glavni grad BiH, gdje je potpisao promotivni plakat ASA osiguranja i simbolično označio početak kampanje i saradnje s tom kompanijom.

„Naravno da svi želimo odigrati dobro i predstaviti Bosnu i Hercegovinu u najboljem svijetlu, ali još je rano da više o tome razgovaramo. Sigurno je da svi igrači jedva čekaju da počnemo s pripremama i da spremni otputujemo u Brazil“ izjavio je Pjanić.

Na upit kakvi su mu planovi sa Romom u predstojećem periodu, Pjanić je istakao da ima još godinu dana ugovora s italijanskim klubom.

Copy

„Lijepo mi je u Rimu i ne razmišljam o mogućim ponudama ili transferima. Želim privesti sezonu kraju, a zatim se posvetiti reprezentaciji“, zaključio je bh. veznjak i dodao da slobodno vrijeme potpuno posvećuje porodici, ali da ne želi razgovarati o svom privatnom životu.

Prethodni članakEkshumacija na lokalitetu Oborci počinje 9. aprila
Sljedeći članakZENICA: „Dani austrijskog filma“