Miroslava Ilića ganjala policija

ilic miroslav
Podijelite vijest

Pjevač Miroslav Ilić doživio je neprijatnost prethodnog vikenda kada su u centru Beograda komunalni policajci zatekli njegov nepropisno parkiran automobil, ubog čega su htjeli da mu napišu kaznu.

Kako piše Kurir, pjevač je sa suprugom išao u nabavku u jedan veliki supermarket u srcu prestonice.

Kako nije imao gdje da parkira svoju “škodu”, Miroslav je, računajući da će brzo zavšriti u radnji, kola ostavio nasred raskrsnice.

ČITAJ JOŠ:  MIROSLAV ILIĆ DONIO ODLUKU NAKON 50 GODINA: Potvrdio je sve

Međutim, nije računao da će u baš tom trenutku ulicom da prođu komunalni policajci i da će ga da će ga zateći “na dijelu”.

Upravo u tom trenutku pjevač je izlazio iz prodavnice, a kada je ugledao uniformisane muškarce, poletio je za njima.

On je sa cegerima u rukama počeo da ih doziva još sa vrata i da ih moli da mu progledaju kroz prste, navodi pomenuti list.

Pokušao je da im objasni da nije mogao da nađe slobodno mjesto, te da je tu stao na svega deset minuta, a pravdao se i da nikoga nije zablokirao i da je pješački prelaz bio slobodan.

ČITAJ JOŠ:  MIROSLAV ILIĆ DONIO ODLUKU NAKON 50 GODINA: Potvrdio je sve

Na njegovu sreću, uspio je da odrobovolji komunalce, pa je, prema pisanju pomenutog medija, prošao sa opomenom, ali su ga upozorili da mu sledeći put neće tolerisati nepropisno parkiranje.

Inače, kazna za ovaj prekršaj se kreće od pet do 25.000 dinara, a u pevačevom slučaju, penali su oko deset hiljada dinara, piše Blic.


Podijelite vijest