Mirza Hatić otvorio konkurs: “Tražim djevojku za sebe da je ženim”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda.

Brz i oštar na jeziku kakav jeste ubrzo je isprozivao mnoge opasne momke koji mu nisu ostali dužni negativnih komentara također na Tik Tok

Njegova popularnost udvostručila se od kada je pristupio ovoj društvenoj mreži. Na svom profilu objavio je javni konkus. Traži djevojku za sebe piše Crna-Hronika

“Tražim ženu svog života. Kilogrami nisu bitni”

– Ljudi veoma sam usamljen. Tražim djevojku, tražim na TikToku pošto se nama svijet vrti oko TikTok-a i svi smo zaraženi TikTokom. Tražim djevojku da je ženim. Molim vas, konkurs je krenuo.

Svaka djevojka neka mi napiše ili na Instagram ili na TikTok njeno zainteresovanje prema meni. Bit će zadovoljna s tim da će “Presdjednik” biti kum samo da znate. Usamljen sam, javite s molim vas.” – izjavio je kratko Mirza Hatić.

Do sada, ovaj video je pregledalo preko 142.000 osoba

@mirzahatic_official

#srbija🇷🇸 #bosnia🇧🇦 #hrvatska🇭🇷 #macedonia🇲🇰 #crnagora🇲🇪 #usa🇺🇸 #usa🇺🇸 #balkan @Lion

♬ Originalton – Mirza Hatic

Pogledajte video OVDJE