Portal 072info

Mirza Selimović: Ne znam koga ću useliti u stan!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ne znam koga ću uselii u stan. Još uvijek sam u šoku zbog svega što se desilo. Mora da se slegne sve, rekao je Mirza.

Pobjednik ovogodišnjeg takmičenja za zvijezdu Granda, Mirza Selimović, nakon što je postao bogatiji za cd i nekretninu u Beogradu, kaže da je još uvijek u šoku i da ne zna koga će “useliti” u stan.

“Ne znam koga ću uselii u stan. Još uvijek sam u šoku zbog svega što se desilo. Mora da se slegne sve”, rekao je Mirza koji je, kako kaže,ostvario svoj san.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Milion nekih osjećaja pomiješanih. Ne znam šta bih vam rijeko. Ja sam presrećan. Ma i više od toga. Ovo je bilo ostvarenje mog dječačkog sna. I da je Miloš Vujanović pobijedio, isto bih bio srećan. Ja bih tada autom došao po njega i otišli bi smo na neki splav. Tako smo se dogovorili. Ko osvoji automobil ide po ovog drugog. Sada će on morati da dođe po mene”, priča pobjednik koji o nikako nije očekivao.

“Nisam očekivao. I kada sam se prijavio, prijavio sam se da bi vidio koliko mogu i da pokušam da doguram što dalje, da se predstavim u što boljem svjetlu. .. Divan je osjećaj kada znate da imate veliku podršku ljudi odavde, ali i iz Bosne i Hercegovine, iz dijaspore”. Mirza smatra da je osvojio publiku odabirom dobrih pjesama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Birao sam pjesme po svom senzibilitetu i vokalnom aparatu. nema smisla birati pjesme koje ti ne leže. Mnogi su se zeznuli izborom pjesama. Ja sam imao sreću da uvijek odaberem ono što mi najbolje leži”.

Kurir

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)