Portal 072info

Mirza Selimović sa zanosnom plavušom u Budvi

Ljeto je na pragu i svi jedva čekamo odlazak na more jer tamo je najugodnije. Muzikica je tu kao i pozitivna energija! Vođen tim i Mirza Selimović odlučio je nekoliko dana provesti u Budvi jedinstvenom biseru Jadrana u društvu simpatične djevojke.

I ako se na prvu čini da je riječ o ugodnom odmoru Mirza Selimović je na crnogorskom primorju boravio radno snimajući spot za novu pjesmu pod nazivom „Brod ludaka“. Spot za pjesmu „Brod ludaka“ rađen je pod rediteljskom palicom Vedada Jašarevića.

Mirza je u Crnoj Gori snimao spot dva dana, i to na otvorenom moru na prelijepoj jahti u društvu zgodne djevojke. Da sve ne prođe bez problema postaralo se loše vrijeme koje je ekipi zadavalo glavobolju. No, kako u showbiz svijetu važi pravilo i zakon da ‘The show must go on’, tako je i snimanje ipak obavljeno. Za razliku od olujnog snimanja spot, snimanje i sam nastanak pjesme prošli su u mirnijem tonu. Stihove pjesme potpisuje Dragan Brajović Braja, muziku i aranžman Milan Rađeni.

Selimović nije krio zadovoljstvo urađenim poslom, a kako je otkrio za naš portal uživao je u svakom trenutku i druženju.

Takođe, otkrio nam je i mali dio pjesme“Brod ludaka“:“Ova ljubav prokleta nije ljubav nego brod ludaka……

Premijera spota i nove pjesme očekuje nas sredinom juna.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box