Mirzi Hatiću banovan TikTok profil od 149.000 pratitelja

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Opasni momak iz Sarajeva, sa kriminalnim miljeo Mirza Hatić ovih mjeseci poznat je bio i po svom TikTok profilu na kojem ga je pratilo više od 149.000 osoba. Nakon odslužene robije, Hatić u BIH i regiji postaje internet senzacija. Preko video poruka prijeti, također kriminalcu, Kristijanu Goluboviću, što je bilo dovoljno da masa mladih, ali i mediji iz BIH stvore novu bh zvijezdu.

Mirzu ste mogli pratiti na ovom profilu kojeg trenutno ne možete pronaći na TikTok-u.

Na ovoj mreži Hatić objavljuje dnevne aktivnosti, luksuz u kojem živi, automobile, restorane. Često snima i svađe i prepirke sa već pomenutim Golubovićem, sa kojim ima dogovoren i tik tok meč za početak septembra. Cilj je svakako zarada i jednom i drugom, jer zaluđena masa svog favorita nagrađuje coinsima, u vidu raznih tiik tok poklona.

Hatić je otvorio novi profil, dok mu administracija društvene mreže TikTok ili uvaži žalbu te vrati profil, ili trajno izbriše profil zbog kršenja smjernica zajednice ove društvene mreže.

Ovo je novi profil Mirze Hatića na TikTok-u

Kako je sve počelo?

Odmah po izlasku iz zatvora napravio je profil na TikToku, gdje bilježi milione pregleda ali i dobio je i hiljade giftova preko kojih zarađuju novac korisnici ove društvene mreže.

Otkrio je i čari TikToka i YouTubea.

– Imam milionske preglede. Kad može Baka Prase, mogu i ja. Nadam se da će me svi podržati. Pozivam sve ljude na meč godine protiv Kristijana Golubovića koji će se desiti u septembru, u Sarajevu ili u Beogradu, ali, najvjerovatnije, u Sarajevu – dodaje Hatić.

TikTok obračun Golubovića i Hatića

Tik tok sukob“ Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije mjesec dana odgodili TikTok mafijaški meč, ovog puta su odlučili da njihov okršaj bude na večeras u 22h gdje je i održan. Znači neće biti sportskog meča, borbe u ringu ili kavezu nego će biti TikTok meč. Bore se za ponos i vlast na Tiktoku. Pobjednik dobiva sve, a gubitnik gasi svoj TikTok profil.

Meč je pratilo oko 16.000 hiljade osoba, a Hatić je skupio preko 2.000.000 TikTok bodova dok je Golubović skupio manje, 1.800.000 piše Crna-Hronika.

Meč je trajao malo više od 5 minuta, a pobjedu je odnio opasni momak iz Sarajeva. Ono što je zanimljivo jeste da obojica nisu željeli širiti mržnju i nacionalizam tako da nisu upućene teške riječi kao što smo navikli to do sada.

@crnahronikaofficial Obračun u sarajevskom podzemlju: Mirza Hatić pretukao Adnana Šeraka #crnahronika ♬ original sound – crnahronikaofficial