Portal 072info

Mis BiH najbolji top model

Isidora Borovčanin, aktuelna mis BiH, okitila se titulom najboljeg top modela na Izboru za mis svijeta, održanom u nedjelju u Londonu.

“Presrećna sam zbog titule Miss World Top Model. Ovo je stvarno sjajna stvar i ogroman vjetar u leđa za dalju karijeru”, rekla je Borovčaninova za “Nezavisne”.

Ona dodaje da se nada da će njena karijera sada ići uzlaznom putanjom. “Rad mi se isplatio i nadam se da su svi zadovoljni koliko i ja. Moja porodica i prijatelji su presrećni, bili su uz mene sve vrijeme i ništa ovo ne bih uspjela bez njih. Ovo je fenomenalan uspjeh za BiH i presrećna sam što donosim ovu titulu svojoj državi”,  kaže lijepa Paljanka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako dodaje, ovo takmičenje joj je pomoglo da shvati kako se radom na sebi može postići sve što se poželi, a istakla je i da će nastaviti da se bavi manekenstvom.

“Moji planovi su da se i dalje bavim modelingom i manekenstvom u BiH, a možda i šire, koliko budem uspjela i koliko mi se pruži šansa. Ali, pored svega, nastavljam studiranje na Odsjeku za opštu književnost i teatrologiju na Filozofskom fakultetu u Palama, te neću praviti nikakvu pauzu, jer smatram da se sve može stići, uz dovoljno rada i organizacije”, kaže ona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Titulu mis svijeta 2014. ponijela je Rolin Štraus iz Južne Afrike, koja je kćerka doktora i medicinske sestre, a trenutno je na četvrtoj godini medicinskog fakulteta, a bila je najljepša od 122 djevojke koje su priželjkivale laskavo priznanje. Prva i druga pratilja su ljepotice iz Amerike El Safrit, odnosno Mađarske Edina Kulcar.

cafe.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME