‘MISLILA SAM DA IZBACUJEM TUMOR! UBIJEĐENA DA UMIREM’: Odjednom je osjetila oštar bol u karlici, a onda se pojavila i krv!

barbara rodila sina
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Amerikanka Barbara rodila je u 47. godini života, ni ne znajući da je trudna iako je godinama ranije podvezala jajovode, prenosi The Sun.

Nakon dvoje djece bila je zadovoljna veličinom porodice, pa se odlučila na sterilizaciju.

Međutim, 46-godišnjakinja nije imala pojma da jedna od 300 žena kojima su podvezani jajnici može zatrudniti.

Barbara je radila u prodavnici kada je odjednom osjetila oštru bol u stomaku, a kako je dan prolazio, bol se samo pogoršavala i postala učestalija.

Kada je stigla kući, njena starija kćerka je brinula o njoj sve do dolaska supruga Arta, ali joj se stanje ubrzo pogoršalo.

  • Otišla sam u kupatilo i primijetila krv na pantalonama i tada sam znala da nešto nije u redu – otkrila je Barbara u emisiji “I Didn’t Know I Was Pregnant” (“Nisam znala da sam trudna”).

Art ju je odmah odvezao u bolnicu, gdje ju je dočekala medicinska sestra.

  • Odjednom sam osjetila jak pritisak između nogu i u području karlice. Pritisak je bio toliko jak da sam tada zaista pomislila da umirem. Skinula sam odjeću i stala na sve četiri jer je nešto izlazilo iz mene. Iskreno sam mislila da izbacujem tumor – izjavila je Barbara u emisiji.

Međutim, ubrzo joj je postalo jasno šta se događa.

  • Nisam umirala. Samo sam ponovo postajala majka. Imala sam 46 godina, to je bilo šokantno. Nije bilo puno guranja, samo je izašao i Art se bacio pred njega kako ne bi pao sa stola. Kada sam čula njegov plač sigurna sam da mi je vilica pala na pod. Šok, čisti šok – opisala je 46-godišnjakinja svoje iskustvo sa trudnoćom.

Nakon početnog šoka, Barbara i Art čekali su da doktori pregledaju njihovog novorođenog sina.

  • Smrtno sam se uplašila da nešto s njim nije u redu. Budući da nisam imala prenatalnu njegu, brinuli su me brojni tjelesni ili mentalni nedostaci. Sestre su ušle i rekle da je potpuno zdrav. Pao mi je kamen sa srca – prisjetila se majka.

Iako im je treće dijete došlo iznenada, Barbara i Art odmah su se zaljubili u njega i dali mu ime Hunter.

  • Preduzela sam mjere opreza kako ne bih imala više djece, a dok mi je on ležao u naručju osjetila sam najnevjerovatniji osjećaj koji sam ikad osjetila. Nije više bilo važno ako smo mislili da smo prestari, odlučila sam biti najbolja majka koja mogu biti iako nisam znala šta nas sutra čeka. Znala sam da je poseban jer je rođen uprkos svim preprekama, osjećam se blagoslovleno – zaključila je majka.
GODISNJICA
MARKETING