Mislila sam da su Španci moćni: Džejla Ramović razočarana momcima

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Srbijanski mediji pitali su Džejlu Ramović o njenom odnosu sa Marijom Šerifović koji u posljednje vrijeme puni tabloide.

-To je nekako tema već ispričana i to je meni postalo sasvim normalno, nemam više tu ništa ni da dodam.

Na pitanje novinara šta Džejla i Marija jedna drugoj kažu kada ugladaju naslove u novinama vezane za njihov navodni “odnos”, Džejla je odgovorila kratko i jasno:

-Bože pomozi!

Ona je rekla da bi voljela da se više piše o njenom pjevanju.

-Voljela bih da se više piše o onome što ja zapravo jesam i o onome što ja zapravo radim, a to je pjevanje. Voljela da se na to malo više fokusiramo.

DžejlIna omiljena pjesma je pjesma Aleksandre Prijović “Zvuk Tišine” koju je i otpjevala.

-Mnogo volim tu pjesmu! Nikada nisam znala da odgovorim kad me pitaju – za koju pjesmu nekog drugog pjevača bi voljela da je tvoja. Sada znam! To je definitivno “Zvuk tišine” Aleksandre Prijović.

-Mlada pjevačice kaže da trenutno studira u Španiji i da je odličan student, a o među Špancima za sada nije našla srodnu dušu.

-Zadovoljna sam životom u Španiji. Uspijevam da uskladim školu i nastupe. Malo sam se razočarala, jer sam mislila da su Španci i Španjolke onako moćni, međutim, ništa posebno – kaže Džejla.

Kurir

GODISNJICA
MARKETING