Mislite da ste pogrešan znak?

Pokušajte da vizuelizujete ovih 12 slika kako biste se bolje povezali sa znakom Sunca u vašem horoskopu, zato što je Sunce najbolji izraz onoga ko smo i šta smo.

Znak Sunca je simbol vašg karaktera. Razvijati karakter nije lako. Ponekad je lakše osloniti se na emotivno reagovanje, to jest na znak Mjeseca.

OVAN

Vi ste plamen na svijeći. Otporni, energični, hrabro stojite i sijate. Rukovodite se onom “završi to sam”.

BIK

Vi ste poput mišljavog blata. U dodiru ste sa Zemljom koju apsorbujete kroz pore. Za trajni kvalitet i lepotu potrebno je vrijeme, a bik ne voli da ga tjeraju da požuri.

BLIZANCI

Ptica u uletu. Brzi, agilni, “naoštreni”, krila vas nose gdje god zaželite. Blizanci lebde iznad svega, čuju sve i ništa ne može da im promakne.

RAK

Ispruženi na toplom pijesku, to ste vi. Volite miris mora i toplotu koja dolazi ispod vas. Volite da ste “svoj na svome”, u svojoj kući.

LAV

Zamislite zvezdu, kao što je i Sunce, eto to ste vi. Sijate i zasenjujete sve ostale, niko ne može da vam stane na put.

DJEVICA

Stojite u bašti i osjećate kako sve oko vas raste. Zalivate, gajite, hranite. Razumete koliko su važni detalji, i kako je sve oko nas krhko, poput svakog lista ili cvijeta.

VAGA

Zamislite kako Sunce zalazi, i kako se pojavljuje pun Mjesec (prvog dana proljeća, ili jeseni). Tokom ova dva dana, dan i noć su jednake dužine na cijeloj planeti. Vaga stoji u centru, raširenih ruku i drži cio svijet u ravnoteži.

ŠKORPIJA

Vi ste vulkan koji “radi”. Otopljene stijene teku kroz vas i izbijaju na Zemljinoj površini, gdje stvaraju novi plašt, ili eksplodiraju u susretu sa vodom. Škorpija u sebi nosi snagu iz dubina, koja može da bude i kreativna, ali i rušilačka.

STRIJELAC

Vi ste domaćin velelepnog banketa. Svaki gost je oduševljen vašom ljubaznošću i elegancijom. Vi ste po prirodi vođa, zato što znate sa ljudima, i dobro se snalazite u vremenu i prostoru.

JARAC

Vi ste planinar, ali oprezan. Kako se približavate vrhu planine i kamenje se odronjava ispod vaših nogu, ne pokazujete strah i paniku. Vazduh je oštar, nebo je čisto, i vi ste u svom elementu. Korak po korak, i uspjeh je zagarantovan.

VODOLIJA

Zamislite munju koja para nebo. U olujnoj noći vi ste trag svetla na nebu, posle čega počinje prolom oblaka. Bez vodonoše nema napretka, i sve je dosadno i tužno.

RIBE

Zamislite okean muzike sa jakim strujama koje predstavljaju melodije i harmonije koje diraju srce i umiruju um. Vi ste magična riba koja pliva kroz osjećanja i čežnju svijeta.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE