Portal 072info

ZANOSNA BOSANKA U LONDONU: Miss BiH Isidora Borovčanin plasirala se u TOP 5 najboljih modela svijeta

Ovogodišnja Miss Bosne i Hercegovine Isidora Borovčanin plasirala se u TOP 5 na izboru TOP MODEL MISS WORLD 2014 u Londonu!

Kao i prethodnih 13 godina, i ovaj put oficijelna modna kuća Miss BiH je modna kuća Carmen line, koja je dizajnirala i izradila unikatnu svečanu haljinu u kojoj se Isidora predstavila pred svjetskim auditorijumom, a čija je kreatorica Orijana Stojić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

a

Također i haljina u kojoj će se Isidora predstaviti na finalnom izboru Miss Svijeta 2014, 14. decembra ove godine u Londonu, je plod rada dizajnerskog tima modne kuće Carmen line na čelu sa mladom dizajnerkom Orijanom Stojić. Haljina nosi naziv ‘Kristalna kiša’, izrađena je od mat tkanine puder-roza nijanse i ukrašena je kristalima koji u svom neravnomijernom rasporedu asociraju na kristalne kišne kapljice koje se slijevaju niz tijelo. Ova luksuzna, unikatna haljina sačinjena je iz dva dijela – kratkog korzeta i duge suknje sa naborima i dubokim izrezom, a oba dijela povezana su našivenim kristalima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

c

Odlazak Isidore Borovčanin na izbor Miss Svijeta 2014 u London pomogli su modne kuće Carmen Line i A la Mode, dermatološka ordinacija Aleyna Doboj, frizersko-kozmetički centar Touch Sarajevo, dermatološko kozmetički centar Farah Tuzla, Zlatarna Celje, modni studio Anastasija Banja Luka, Sana Linea, RB Shooter Bijeljina, Koteks Tešanj, Sportina Group, obuća Daichmann, obuća Baja company, Exclusive lingerie Banja Luka, Werkkol-intima d.o.o. Kladanj, City Center In Orašje, Pinjo linea Sarajevo, Rosense kozmetik te modni dizajneri Orijana Stojić, Svjetlana Vuković Ceca i Marija Perić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

depo.ba

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME