Misterija smrti Đokića: Tijela u lišću, telefoni u isto vrijeme ugašeni

1633244034 djokic
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ispunile su se najcrnje slutnje rođaka porodice Đokić, čiji su članovi, supružnici Goran (57) i Gordana (56), i njihova ćerka Lidija (25), pronađeni nedaleko od zapaljenog automobila marke Passat, u okolini Aleksica. Slučaj potrage pun je misterija, a zasad nije poznat uzrok smrti tročlane porodice.

Drama je počela u nedjelju nešto poslije ponoći kada se Đokićima izgubio svaki trag, kao da su u zemlju propali, kako je i sam ministar policije Aleksandar Vulin izjavio. Goran je vlasnik menjačnice iz Aleksinca, a po riječima njegovih rođaka, on je već ranije imao problema sa raznim mutnim tipovima, te je nekoliko puta bio na meti raznih napada, piše Nova.rs.

ČITAJ JOŠ:  Stravična nesreća u BiH: Jedna osoba poginula u sudaru automobila i kamiona

Jednom su ga čak i fizički napali, kada su mu postavili sačekušu ispred kuće. Kako ni tu nije bilo kraj, jednog su ga čak držali na nišanu pištolja.

Tročlana porodica, za kojom je cijela Srbija tragala proteklih nekoliko dana, kobne večeri vraćala se iz mjesta Moravac, gdje su bili na večeri kod Goranove majke, u Aleksinac, a cijeli put dugačak je samo tri kilometra. Pošto se nisu javljali na telefone u ponedjeljak, rodbina je krenula u potragu za njima.

Poslije mučnog i dugačkog ponedjeljka, jedna o rođaka Verica Ðokić, u utorak, prijavljuje nestanak Gorana, Gordane i Lidije policiji, nakon čega kreće višednevna drama.

ČITAJ JOŠ:  Zastrašujući sudar kamiona i dva auta: Jedno mrtvo, dvoje povrijeđenih

Signal telefona svima u isto vrijeme nestao

Mobilni telefoni Ðokića posljednji put bili su aktivni 26. septembra, odnosno tada je bila uključena aplikacija Viber.

Ipak, Goranu i njegovoj ćerki Lidiji su telefoni isključeni oko 3 sata ujutru.

Ono što se, za sada, pouzdano zna i od čega će policija morati da krene jeste čuveni snimak kamere za video-nadzor sa jedne perionice automobila, kraj koje su prošli. Riječ je o perionici nadomak Aleksinca, a kamera je snimila njihov Passat kako prolazi drumom u nedjelju u 00.10 sati.

To je posljednji trenutak kada je tročlana porodica viđena živa, a nepoznanica je šta se nakon toga desilo.

ČITAJ JOŠ:  Muškarac dobio 7 godina robije jer je dva puta pokušao ubiti komšiju

Podsjetimo, jučer ujutro pronađen je zapaljeni Passat porodice Đokić. Automobil je pronađen u dijelu šumi, gdje se nalazi separacija za eksploataciju pijeska.

Pozajmljivao novac na kamatu

Kako je portal Nova.rs ranije prenio, Goran, za kojim se tragalo, pozajmljivao je novac na kamatu, međutim, nije bio upleten ni u kakve kriminalne aktivnosti. Ono što je poznato jeste da je Đokić pozajmio sumu od 15.000 evra nepoznatom muškarcu, a nije utvrđeno da li je to povezano s nestankom porodice.

GODISNJICA
MARKETING