Misteriozni Golf sa zatamnjenim staklima: Vozač presreće djecu i nudi novac

Misteriozni Golf sa zatamnjenim staklima: Vozač presreće djecu i nudi novac

Vozač Golfa sa zatamnjenim stakla ponovo je viđen u Banja Luci, a jučer je u naselju Česma presreo djevojčicu nižih razreda na putu ka školi te joj ponudio da je poveze i plati joj užinu.

Potvrdila je ovo za “Nezavisne novine” Tatjana Vilendečić, direktorica OŠ “Vuk Stefanović Karadžić” u Boriku i područne škole u Česmi, koja je navela da se sve desilo jučer oko 13 sati.

Ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu

– Mene je učiteljica obavijestila da je jučer oko 13 sati, učenicu zaustavio vozač Golfa, otvorio prozor, ponudio joj da je odveze do škole i plati užinu. Djevojčica je pobjegla u obližnji market, te došla bezbjedno u školu i prijavila učiteljici i majci- rekla je Vilendečić.

Kako kaže, o tome je odmah obavijestila policiju.

– Čuli smo da se isto desilo i u Lazarevu, pa smo zbog toga obavijestili policiji kako bi znali da je on primijećen i na ovom području, a kako bi se pojačala kontrola oko škola- kazala je Vilendečić.

Kružila osoba u zatamnjenom Golfu

Podsjećamo, roditelji su početkom ove sedmice prijavili da se nepoznata osoba iz Golfa u banjalučkom naselju Lazarevo obratila djetetu i ponudila mu vožnju i novac.

Tada su naveli da je poslednjih dana u navedenom naselju kružila osoba u zatamnjenom Golfu, presretala djecu, te ih pozivala da uđu u auto, i ispitivala ih u kojoj ulici žive, nudila im novac i sl.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica