Portal 072info

MJESEC DARIVANJA I SNIŽENJA U decembru obavezno posjetite Ag-shop Jašarević

Ag-shop Jašarević Zenica odlučio je i ove godine povodom novogodišnjih praznika svojim kupcima obezbijediti mnoštvo iznenađenja i popusta, zbog čega se već godinama izdvaja od drugih.

Osim prazničnog povoda, Ag-shop Jašarević obilježava i sedam uspješnih godina poslovanja, što je više nego dovoljno razloga da u toku mjeseca decembra vašu kupovinu učini nesvakidašnjom.

Tako će tokom mjeseca decembra trajati akcija “MJESEC DARIVANJA I SNIŽENJA”, a svakih pet dana članove Facebook stranice Ag-shop Jašarević očekuju vrijedne nagrade iznenađenja.

ag jasarevic2Međutim, tu nije kraj, sve posjetioce očekuje i totalna rasprodaja JUST satova, na već sniženu kolekciju QUANTUM i BELMONDA satova također vas očekuje dodatnih 15 % popusta, kao i na određenu količinu ZZERO satova.

Za svaku kupovinu od 100 KM i više kupce očekuje poklon SAT, dok svakog kupca koji posjeti Ag-shop Jašarević i kupi nešto za sebe ili odluči obradovati njemu dragu osobu također očekuje nagrada.

Dovoljno je razloga da u toku mjeseca decembra posjetite Ag-shop Jašarević i budete dio akcije “MJESEC DARIVANJA I SNIŽENJA” koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uskoro objavljujemo informacije u vezi sa nagradnom igrom, a uvjereni smo kako ćete već danas posjetiti Ag-shop Jašarević i kupovati po ekstra sniženim cijenama, gdje vas očekuje i poklon tokom kupovine.

Sponzorisana objava
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box