Portal 072info

MJEŠTANI PRONAŠLI OBJEŠENOG PSA: “Ovo je čisti satanizam, kakav je to monstrum!” (VIDEO)

Obrenovac 696x462 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Društvenim mrežama od juče kruži snimak na kome se vidi da je u Obrenovcu pas obješen o ogradu u blizini zgrada, a svi koji su pogledali pitaju se da li je u pitanju možda još jedan sektaški obred.

Na snimku se vidi da je na kanapu dužine jednog metra obješena životinja. Postavlja se pitanje da li je pas na ovaj način ubijen, ili je nakon ubistva obješen.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Korisnici društvenih mreža oštro su osudili ovakav čin, a nekolicina njih ovo povezuje sa satanističkim obredima raznih sekti.

FOTO: LEVIJATAN/FACEBOOK
FOTO: LEVIJATAN/FACEBOOK

“Strašno, jezivo, žalosno, tužno, jadno, šta je jadno ovokuče doživjelo od monstruma”, “Čist satanizam! Sve češće ćemo ih sretati…”, ređali su komentari ispod objavljenog snimka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ovo takođe, nije prvi slučaj da je u Obrenovcu brutalno ubijen pas.

Podsjetimo, pred sam kraj 2018. godine takođe na društvenim mrežama pojavio se snimak kako mladić zariva poveći nož u psa, sve vrijeme izgovarajući i ponavljajući dvije reči – “kefo zote”. Društvenim mrežama se odmah pronijela vijest da se radi o istoimenoj sekti koja djeluje i u Obrenovcu, kao i da oko obrenovačkih škola postoji nekoliko grafita koje su ostavili njeni pripadnici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ubrzo nakon što je ovakva vijest proširila, mladić M. Đ., koji je tada imao 21 godinu, uhapšen je, kao i njegova djevojka koja se sve vrijeme snimala ovaj gnusan čin.

– Obred sektaša izgleda ovako: zakolju životinju da bi pili njenu krv ili je pospu po “crnom kolaču”, a onda izgovaraju “Oče naš” naopačke. Snimak je više nego užasan, u pitanju je tipični primjer satanizma i bojim se da ćemo u budućnosti tek imati takvih slučajeva. Opijati su sastavni dio ovakvih rituala, tako da su ih počinioci sigurno konzumirali. Sve je više samostalaca koji gledaju sektaške rituale putem društvenih mreža. Oni sada menjaju oblike i nisu poznati javnosti, ne moraju da budu dio neke veće i poznatije sektaške organizacije. Kontaktiraću stručnjake širom svijeta da bismo vidjeli da li neko zna nešto više o ovoj sekti – rekao je nakon ovo inicidenta, prije dve godine, Dimitrije Pastuović, osnivač Udruženja za zaštitu od sekti „Bedem“ za Blic

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

VIDEO: https://www.facebook.com/levijatanudruzenje/videos/366672457675859/

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)