Portal 072info

MJESTO KULTURNIH URBANIH ZBIVANJA: Svečano otvoren ‘The Boom Boom Room’ (FOTO)

THE BOOM BOOM ROOM - ZENICA

Sinoć je svečanim otvorenjem ‘The Boom Boom Room-a’ noćni život u Zenici obogaćen za još jedno mjesto, a gdje će se dešavati eventi kakvi nisu zapamćeni na području Zenice i šire. Otvorenje je proteklo u najboljem mogućem redu uz pozitivnu atmosferu mnogobrojnih Zeničana i Zeničanki, a koji su došli podržati ‘The Boom Boom Room’ kojeg su napustili sa pozitivnim impresijama.

Za muzički dio večeri pobrinuo se DJ Moomie koji je svoj posao odradio vrhunski, a do posljednjeg mjesta ispunjen novootvoreni objekat pokazatelj je kako će ovo mjesto bilježiti isključivo najbolje noćne provode u Zenici.

“Sinošnji odaziv pokazatelj je kako su naši sugrađani prepoznali nas kao mjesto kulturnih urbanih zbivanja, što pokazuju i reakcije prisutnih. U narednom periodu planiramo niz aktivnosti prilagođenih raznim uzrastima i ukusima počevši od školaraca, studenata, ljubitelja latino plesova, rock muzike te elektronskog žanra” – ističu iz ‘The Boom Boom Room-a’.

Zvjerska Zajednica SihriranoU prilog tome ide već naredni event i to u nedjelju 27. aprila, a sve posjetioce očekuje sarajevska grupa Zvjerska zajednica Sihirano. Riječ je o bendu kojeg je teško svrstati u neki žanr, budući da svojim preformansima spaja muziku, ples, glumu i književni izražaj u jednu cjelinu, a ovaj nesvakidašnji spoj obećava istinski spektakl ljudima koji odluče svoje povjerenje ukazati njihovom nastupu.

Baš kao i sinošnje dobre vibracije i raspoloženje kakvo je vladalao na otvorenju, nedjeljna svirka jedinstvenog sarajevskog benda također će oduševiti sve one koji odluče biti dio najboljeg provoda u gradu.

Kako je to sinoć izgledalo na svečanom otvorenju novog mjesta kulturnih i urbanih zbivanja u Zenici pogledajte u fotogaleriji.

[Galleries 285 not found]

Podijelite članak