Portal 072info

MJESTO KULTURNIH URBANIH ZBIVANJA: Svečano otvoren ‘The Boom Boom Room’ (FOTO)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

THE BOOM BOOM ROOM - ZENICA

Sinoć je svečanim otvorenjem ‘The Boom Boom Room-a’ noćni život u Zenici obogaćen za još jedno mjesto, a gdje će se dešavati eventi kakvi nisu zapamćeni na području Zenice i šire. Otvorenje je proteklo u najboljem mogućem redu uz pozitivnu atmosferu mnogobrojnih Zeničana i Zeničanki, a koji su došli podržati ‘The Boom Boom Room’ kojeg su napustili sa pozitivnim impresijama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za muzički dio večeri pobrinuo se DJ Moomie koji je svoj posao odradio vrhunski, a do posljednjeg mjesta ispunjen novootvoreni objekat pokazatelj je kako će ovo mjesto bilježiti isključivo najbolje noćne provode u Zenici.

“Sinošnji odaziv pokazatelj je kako su naši sugrađani prepoznali nas kao mjesto kulturnih urbanih zbivanja, što pokazuju i reakcije prisutnih. U narednom periodu planiramo niz aktivnosti prilagođenih raznim uzrastima i ukusima počevši od školaraca, studenata, ljubitelja latino plesova, rock muzike te elektronskog žanra” – ističu iz ‘The Boom Boom Room-a’.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zvjerska Zajednica SihriranoU prilog tome ide već naredni event i to u nedjelju 27. aprila, a sve posjetioce očekuje sarajevska grupa Zvjerska zajednica Sihirano. Riječ je o bendu kojeg je teško svrstati u neki žanr, budući da svojim preformansima spaja muziku, ples, glumu i književni izražaj u jednu cjelinu, a ovaj nesvakidašnji spoj obećava istinski spektakl ljudima koji odluče svoje povjerenje ukazati njihovom nastupu.

Baš kao i sinošnje dobre vibracije i raspoloženje kakvo je vladalao na otvorenju, nedjeljna svirka jedinstvenog sarajevskog benda također će oduševiti sve one koji odluče biti dio najboljeg provoda u gradu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kako je to sinoć izgledalo na svečanom otvorenju novog mjesta kulturnih i urbanih zbivanja u Zenici pogledajte u fotogaleriji.

[Galleries 285 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME