Portal 072info

Mladenka u dilemi: Zaslužuju li ovakve prijateljice biti pozvane na vjenčanje?

Planiranje vjenčanja donosi i puno stresa, može doći i do razmirica, a takvo negativno iskustvo sa svojim prijateljicama koje su joj trebale biti desna ruka na vjenčanju, imala je jedna mladenka koja je svoju priču podijelila na internetu

Anonimna mladenka našla se u velikoj dilemi nakon što je saznala da se njenim prijateljicama koje je izabrala za djeveruše uopće ne sviđaju haljine koje bi trebale nositi na vjenčanju i da im je već dosta planiranja vjenčanja. Uzrujana mladenka otkrila je svoju priču i zamolila druge za savjet što da napravi:
Udajem se idućeg proljeća i otkako sam se zaručila ovoga ljeta, puna uzbuđenja planiram vjenčanje. Izabrala sam djeveruše, tri moje najbliže prijateljice i zaručnikovu sestru i drage volje su mi pomagale u donošenju nekih odluka – ili sam barem tako mislila.

Neki dan pročitala sam mail u kojem sam slučajno bila stavljana u cc, u kojem su se moje djeveruše dopisivale o tome kako mrze haljine koje sam im izabrala i kako im je već dosta moga vjenčanja. Jedina osoba koja se pokušavala zauzeti za mene bila je sestra moga zaručnika.

Nisam se uopće čula s prijateljicama otkad sam pročitala mail i ne znam znaju li da sam ga pročitala.
Razmišljam o tome da im kažem da ih više ne trebam za djeveruše, osim zaručnikove sestre, ali moj partner misli da bih trebala sjesti s njima i reći im koliko su me uzrujale. Mislim da bi one same trebale odlučiti žele li popraviti stvar – što vi mislite da bih trebala napraviti? Molim vas, pomozite!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Mladenki, čiju je dilemu objavio portal Woman’s Own, druge žene pokušale su pomoći i dale joj iduće savjete:

Dala bih im do znanja da su oslobođene svih dužnosti ako tako žele… Na svoj poseban dan imaj pored sebe samo ljude kojima je stvarno stalo do tebe. Neka budu samo gošće, savjetovala je Louise.

Zadovoljna.hr
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME