Mladi koji su ostali u BiH: Nova IT kompanija “Kahvana”

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U moru negativnih priča koje svakodnevno more bh. društvo, priče poput ove privlače javnost i daju hrabrost i motiv za stvarnu vjeru u budućnost.

“Naša kompanija se bavi softverskim razvojem, umjetnom inteligencijom i marketingom, i mi smo posvećeni pružanju inovativnih i visokokvalitetnih rješenja koja će biti od velike koristi našim klijentima. Mi u Kahvani smatramo da tehnologija nije samo o alatima i procesima, već i o ljudima i njihovim potrebama. Stoga, posvećeni smo pružanju personalizirane i prilagođene usluge našim klijentima, kako bi im osigurali najbolje moguće iskustvo.” poručio je Tarik Halilović.

Tarik Halilović, Salih Osmanković i Pavao Zornija su se odlučili na poduzetničku pustolovinu pokretajući novu IT kompaniju koja će se razlikovati od ostalih prema specifičnosti specijalizacije i fokusa koji je okrenut, pored svih ostalih djelatnosti, na razvoj modela umjetne inteligencije što je novost za region u cjelosti.

“Kahvana je radosno i inovativno mjesto gdje se spajaju moje stručnosti u razvoju softvera i ljubav prema tehnologiji, i jedva čekam da pružim našim klijentima najbolja rješenja za uspjeh njihovog poslovanja.” dodao je Pavao Zornija.

“Kahvana je sjajna prilika za mene da svoja znanja i iskustva iz oblasti umjetne inteligencije i razvoja softvera pretočim u inovativna i efektivna rješenja koja će donijeti poslovni uspjeh za naše klijente.” zaključio je za 072info mladi Salih Osmanković.

GODISNJICA
MARKETING