Mladi Zavidovićanin napisao knjigu, sav prihod od prodaje ide za liječenje

Screenshot 7 20

Zavidovićanin Maid Hasić, maturant Mješovite srednje škole Zavidovići, objavio je svoju knjigu kratkih priča i poezije, a sva zarada od prodaje knjige ide u svrhe liječenja našeg sugrađanina Sejada Gluhića, koji već duže vrijeme prikuplja sredstva za transplantaciju bubrega.

“Razmišljao sam duži period kako mogu da ostavim neki trag iza sebe, ali ujedno i da pomognem nekome kome je pomoć potrebna. Mislim da imam pravu ideju i da ću uspjeti da je realizujem uz pomoć vas”, napisao je Maid, te dodao: “Napisao sam knjigu. Kupovinom ove knjige pomoći ćete našeg sugrađanina Sejada Gluhića kome je prijeko potrebna naša pomoć tj. potreban mu je novac za transplantaciju bubrega. Sav prihod od prodanih knjiga ić će Sejadu.”

Cijena knjige nije određena, a prodaja se odvija pod sloganom “Nemam cijenu baš kao ni zdravlje“, a isto je moguće kupiti u pekarama “Braće Suljić”, trgovini “Mima”, nargila baru “Mi Casa”, kao i direktno od Maida putem njegovog Facebook profila.

“Od naših doprinosa zavisi put ka ozdravljenju, mi ćemo mu taj put skratiti u nadi i želji da nam nas Sejad što prije ozdravi“, dodaje Maid za Zportal.