Mladić (19) mrzi svoj posao, no spava sa šeficom (46) koja mu ne dopušta se makne iz tvrtke

Screenshot 4 1219

Anonimni se muškarac na Redditu požalio na svoju neobičnu situaciju – ne podnosi svoj posao u call centru, no upustio se u seksualnu vezu sa znatno starijom šeficom. Ljudi su ga upozorili da ona manipulira njime

Anonimni muškarac (19) počeo je spavati sa svojom šeficom (46), što ga je dovelo u nezgodnu poziciju jer svoj posao agenta u call centru mrzi, no ona mu ne dozvoljava da ode. Svoj je problem iznio na Redditu te je zatražio savjet budući da mu je ona prijetila nakon što joj je najavio otkaz, prenosi Daily Mail.

Mladić, za kojeg se vjeruje da je Britanac, objasnio je da radi u groznom pozivnom centru od rujna i trudi se ispuniti očekivane minimalne ciljeve na mjestu call agenta.

Planirao je napustiti posao i o tome intenzivno razmišljao tri tjedna – no tada je nakon jedne noći u pubu završio u krevetu sa svojom šeficom Michelle (46).  Njihova se seksualna veza nastavila četiri mjeseca nakon toga.

Prije nekoliko tjedana, još uvijek nesretan u svom poslu, rekao joj je da želi otići, ali ona ga je molila da to ne učini i rekla je da može ostati i ne raditi nikakav posao te da će ga ona pokrivati.

Copy

Da skratim priču, počeli smo se često vidjeti i redovito seksati, a mislio sam da će njoj biti drago da odem kako ne bi završila u problemima. 

Ali ona želi da tamo nastavim raditi. Rekao sam joj da želim otići prije tri tjedna, a ona me molila da to ne učinim i obećala da će učiniti nešto za mene na poslu kako bi bilo lakše.

Mislim da misli da ako prestanem onda je prestajem viđati, što bih u stvarnosti vjerojatno i učinio, ali ona se potrudila da to spriječi. Ono što je učinila je da sada sjedim u uredu pretvarajući se da cijeli dan razgovaram s ljudima i čini da izgledam kao da nešto stvarno i radim. No, ni to nije ono što ja želim i svejedno bih otišao. Na to mi je ona rekla da, ako je već tako, morat će reći nadređenima istinu o tome da nisam radio svoj posao dulje vrijeme. Što da učinim?

Komentatori na Redditu su mu rekli da slobodno može dati otkaz jer mu ona ne može ništa, dok su ga drugi savjetovali da ne da otkaz već i sam nešto izvuče iz cijele situacije – odnosno da tuži nju i njeno ponašanje ljudskim resursima.

– Ti imaš 19 godina, ona 46 i još k tome ti je nadređena. To je seksualno uznemiravanje za koje ju možeš tužiti i još od tvrtke dobiti novac – napisao joj je jedan.

Drugi su dodali kako samo manipulira s njime jer nije glupa da sebe dovede u poziciju priznavanja stvarne prirode njihovog odnosa i ‘benefita’ na poslu koje mu je ona sama dala.

Prethodni članakNAZVALA IH “KEROVIMA”: Farmaceutski fakultet u Sarajevu raskinuo ugovor s profesoricom zbog vrijeđanja studenata
Sljedeći članakJeziv prizor: Dževad Ćosović izgubio stado ovaca, petočlana porodica ostala bez izvora prihoda