saobr


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

U petak u 23.15 u Bodovaljcima, u blizini granice Hrvatske sa Bosnom i Hercegovinom dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Policija je objavila detalje.

Policijski službenici su uviđajem utvrdili da je 25-godišnjak, upravljajući automobilom te je ne držeći se strane kretanja prešao na suprotnu prometnu traku, zahvatio travnatu površinu i udario u betonski šaht i zaštitnu ogradu mosta odvodnog kanala.

Automobil se potom odbio preletjevši preko kanala, kojom prilikom je udario u dva drvena i betonski stup niskonaponske mreže.

Od jačine udara u drvene stupove došlo je do puknuća stupova i više metalnih vodova te prestanka isporuke električne energije. U ovoj nesreći smrtno je stradao 25-godišnjak.

Na mjestu događaja intervenirali su pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Staro Petrovo Selo, radi izvlačenja tijela 25-godišnjaka.

Također su obaviješteni djelatnici HEP-a radi saniranja štete na stupovima i električnim vodovima. Tijekom trajanja očevida od 23.40 do 5.30, saobraćaj je županijskom cestom 4178 bio zatvoren i preusmjeravan obilazno.

O nesreći je obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu”, objavila je policija.