Mladića ujela zmija dok je sjedio na WC šolji, zaradio je više šavova (FOTO)

f 8689245 1024

18-godišnjeg studenta iz Nonthaburija u blizini Bangkoka, ugrizao je piton dok je ovaj bio na toaletu, piše portal The Thaiger.

Zmija duga jedan metar bila je u zahodskoj školjci kad je ugrizla studenta za penis nakon čega je krv počela šikljati po zidovima i zahodskoj dasci. Srećom, student je u redu i samo je trebao tri šava.

Studentova majka kaže da je zbunjena kako je zmija uopće ušla u WC te dodala da njihove kuća nije u ruralnom području.

Pitona su kasnije uhvatili i pustili u prirodu.

Postoje brojni izvještaji o tome da su zmije nekako ušle u toalet i ugrizle ljude koji su obavljali nuždu. Prošle godine u Bangkoku je piton dug tri metra ugrizao čovjeka za penis dok je koristio WC. Završio je u bolnici s 15 šavova.
Još jedna velika zmija ugrizla je ženu u centralnom Tajlandu isto dok je koristila toalet.

“Svi mislimo da je to nešto što se nama ne može dogoditi. I ja sam tako mislio dok se to nije dogodilo u mom vlastitom domu. Moja mama Anna je otišla na zahod. Naša kuća nije na selu, niti u blizini ikakve divljine. Zmija ju je ugrizla kad je sjela na školjku.”

Prošli mjesec, zmija je ugrizla i 4-godišnjeg dječaka dok je sjedio na WC-u.

Zmije obično završavaju u toaletima jer traže štakore, kazao je Geoff Jacobs iz organizacijeza zaštiru divljih životinja iz Queenslanda u Australiji.

On kaže da zmije love štakore i slijede njihov trag, a mnogi glodavci ulaze u kanalizaciju.

“Postoji tek mala količina vode na dnu WC školjke. Zmije uđu kroz suhu cijev i onda moraju proći još samo to malo vode. Jednom kad nauče kako to napraviti, dalje je lako.”

Prethodni članakBiH dobila 485.782 eura od Švedske za podršku EU putu
Sljedeći članakIzetbegović: Mogu da pričaju šta god hoće, jedni, drugi i treći, Bosne će biti