Mladiću u centru grada pala cigla na glavu: Krvi je bilo posvuda

Zagreb, HRVATSKA

Podijelite vijest

U centru Zagreba jučer u popodnevnim satima povrijeđen je mladić na kojeg je pala cigla s jedne zgrade koja se obnavlja. Mladiću (21) je cigla pala na glavu dok je prolazio Branimirovom ulicom, piše Index.hr.

Ubrzo je stiglo vozilo hitne pomoći koje je mladića prevezlo na hitnu, gdje su mu utvrđene ozljede glave, nasreću ne teške.

Krvi je bilo na sve strane

No, krvi je bilo na sve strane. Prepričala je to na društvenim mrežama Zagrepčanka Lara Culović, koja se zatekla kod Branimirove 15, gdje je mladić povrijeđen i priskočila mu u pomoć.

ČITAJ JOŠ:  EU donijela odluku: Hrvatska je nova članica Šengena

– Dečku ispred mene na Branimirovoj je cigla pala direktno na glavu i kompletno ju otvorila. Krv je kapala ko iz kabla, posvuda. Ovo je sve što sam uspjela zabilježiti nešto kasnije, kao upozorenje svima vama. To sam mogla biti ja, to si mogao/mogla biti ti. Pokušala sam mu u šoku zaustaviti krvarenje rukom, dok nije izvukao ručnik – ispričala je Zagrepčanka.

Mladić prevezen u bolnicuMladić prevezen u bolnicu FOTO: LARA CULOVIĆ / INDEX.HR

– Pozvala sam hitnu, uzela broj. U kontaktu smo. Nije htio da ostanem s njim, u bunilu mi je zahvalio. Sad se osjećam krivo što nisam ostala. Napravila sam sve što sam mogla da iole pomognem. Dečko je cijelo vrijeme bio pri svijesti i nije mu bilo zlo, samo mu ništa nije bilo jasno. Posjela sam ga da ne stoji dok čeka – ispričala je Curlović.

ČITAJ JOŠ:  Autom sletjeli u provaliju duboku 100 metara: Mladići iz BiH i Hrvatske teško povrijeđeni

Nesigurno mjesto

Dodala je kako se s mladićem ponovno čula nakon što ga je odvezla Hitna. Samo joj je zahvalio na pomoći i rekao da je u bolnici te da je prvo bio na Hitnoj.

Upozorila je da je Grad i dalje nesigurno mjesto za pješake, bicikliste i sve druge. Apelirala je na ljude da se paze i zapitala se što radi Grad po ovom pitanju.