Portal 072info

MLADOJ MAJCI DVOJE DJECE JE SUPRUG ODSJEKAO OBJE RUKE: Poslala je poruku svima

Margariti Grachyovoj 696x419 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nedavno je prvi put objavila seriju fotografija sa bioničkom rukom.

Ruskinji Margariti Grachyovoj (27) majci dvoje djece, bivši suprug Dmitry odsjekao je obje ruke 2017. godine.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Optuživao ju je da ga je varala i u jednom psihotičnom nastupu ljubomore odsjekao joj je ruke.

Margariti su ljekari uspjeli zašiti jednu ruku natrag, ali ona je može koristiti samo djelimično, dok za drugu ruku nije bilo spasa.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Monstruozni suprug nakon toga je dobio zatvorsku kaznu od 14 godina, a Margarita je u međuvremenu počela koristiti bioničku šaku na drugoj ruci.

Nesretna žena podnijela je zahtev za razvod i napisala knjigu “Happy Without Hands” (“Sretna bez ruku”), u kojoj se obratila svim ženama koje trpe porodično nasilje i ohrabrila ih da pobjegnu iz takvog odnosa. Nedavno je prvi put objavila i seriju fotografija sa bioničkom rukom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4

Nije odustala od ljubavi!

  • Kada ljudi vide protezu, gledaju me kao superheroja, a kada me vide bez šake, sažaljevaju me. Mislim da pretjeruju i u jednom i u drugom slučaju, a ovim slikama sam htjela da pokažem kako nema nikakve razlike u meni sa rukom i bez nje. – rekla je Grachyova.
  • Žene me često pitaju kako da se zaštite od nasilnog partnera i kako da budu sigurne da partner nije nasilan. Nemam odgovor na to pitanje. Osoba se može promjeniti u sekundi. Mene moje iskustvo nije navelo na to da odustanem od ljubavi. Morate vjerovati u dobre stvari. – objasnila je.

Margarita je ponovno u sretnom braku, a tvrdi kako je novog muža pažljivo odabrala. Prvo su, kaže, bili prijatelji, sve dok se nije naviknula na njega.

Iznenađenje na vjenčanju

  • Strpljivo me čekao i nije me pritiskao ni zahtijevao da definišemo našu vezu. Vjerujem da je zato i uspjelo. Moja dva sina sjajno se slažu sa njim, kazala je 27-godišnja majka, dodajući da njena djeca ne znaju ništa o tome kako je njihov otac majci odsjekao ruke.
  • Znaju samo da je u zatvoru i to je to. Ne smatraju ga ocem, kratko je pojasnila. Ruskinja i njen novi suprug Maxim nedavno su priredili vjenčanje, na kojem se dogodilo i iznenađenje. U trenutku kada su supružnici trebali da razmijene prstenje, Maxim je bacio burme u rijeku i šokiranim gostima rekao: “Danas definitivno neće biti vjenčanja!

Nakon početnoga šoka, Margarita je objasnila gostima da su se njih dvoje zapravo vjenčali prije godinu dana i da je to bila proslava prve godišnjice braka, a za medije kaže kako je u drugom braku “nenormalno sretna”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 208
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6