Screenshot 2 1875 65
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Kelsey Carson iz Tennesseeja podijelila je snimak sebe i supruga Tonyja na vjenčanju.

Naime, mladenka Kelsey Carson, iz Kingstona u Tennesseeju, koja objavljuje pod imenom @ Kelsboyd3, podijelila je video kako joj suprug baca troslojnu vjenčanu tortu u lice ,snagom koja je rezultirala posrtanjem jadne žene na obližnje stolice. Time je izazvala zabrinutost na mreži  s mnogim upozorenjima da su njegovi postupci „crveno svjetlo alarma“.

https://www.tiktok.com/@kelsboyd3/video/6915926788606627078?referer_url=https%3A%2F%2Ftuzlanski.ba%2Fzanimljivosti%2Fmladozenja-bacio-mladenki-tortu-u-glavu-ljudi-joj-porucili-da-odmah-trazi-razvod%2F&referer_video_id=6915926788606627078

Jedna je osoba komentarisala na to: Ovo nije tek agresivno, nego je jako neugodno??? Ako mu je ugodno to raditi pred svim njezinim prijateljima i porodicom zastrašujuće.”, dok su drugi komenatrisali kako je izgledalo kao da je boljelo i da je mladoženja otišao predaleko.

Međutim, drugi su pak Tonyjeve postupke vidjeli samo kao bezazlenu zabavu dodajući da je Kelsey, koja je svoj TikTok profil ažurirala tako da glasi: „Torta nikad nikome nije naštetila“, bila jednako kriva što je pokrenula sve to.

,,Da, oboje se doslovno smiju, on nije ljut! Ona čak ima i sretne postove na kojima su oboje prekriveni kolačem“, napisao je jedan od korisnika.