Mladoženju pred svadbu pretukao komšija jer se javio njegovoj djevojci

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Umjesto da završavaju posljednje pripreme za svadbeno veselje, roditelji Nišlije S.Ž. (29) i njegova trudna vjerenica, proveli su današnji dan u holu Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, čekajući da S.Ž. bude operisan, pošto ga je na ulici, nadomak njegove kuće, pretukao momak komšinice i polomio mu vilicu.

N.Ž. majka S.Ž. kaže da se jedan sasvim običan odlazak do prodavnice u utorak oko 20 časova pretvorio u nešto što ne bi poželjeli nikome na svijetu, prenosi Blic.

– Sin je pošao do dragstora kako bi kupio neke namirnice, a usput, na samom izlazu iz naše ulice susreo je komšinicu sa momkom. Ona mu se javila sa “ćao”, on joj je tako isto odgovorio. Međutim, njen momak ga je zgrabio za ruku i zaustavio ga. Pitao ga je: “Kome si ti rekao ćao, znaš li ti ko sam ja?” Sin je odgovorio da ne zna ko je on i da se javio komšinici, a taj mladić mu je pustio ruku i udario ga pesnicom u glavu, zbog čega je pao na kolovoz. Mladić ga je onda više puta šutnuo u glavu i pobjegao. Komšinica je sve to vrijeme mirno stajala na ulici, nije pokušala da spremi momka da udara mog sina, samo je na kraju otrčala za njim niz ulicu kada je pobjegao – kazala je N.Ž.