Portal 072info

Mnogi ga nisu prepoznali: Dejan Matić smršao 15 kilograma, a evo kako sada izgleda

Matić se nedavno pojavio na promociji kolegice Ivane Selakov, gdje su ga mnogi zbog novog izgleda pomiješali sa bratom Sašom Matićem, mada Dejan kaže da to nije primijetio.

– Nisam posebno obratio pažnju, jer su nas oduvijek miješali. Mislim da oni koji uočavaju razliku ne vezuju to samo za fizički izgled i broj kilograma. Svi blizanci imaju posebne specifičnosti – tvrdi Dejan i ponosno ističe da su njegovi bližnji oduševljeni njegovom novom figurom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Foto: RAS Srbija

– Hvale me, dopada im se, a svakako da sada u još boljoj formi mogu lakše da se družim i igram sa klincima. Nije zanemarljivo voditi računa o svojoj fizičkoj kondiciji i izgledu. Nije to samo estetski momenat. To shvatite tek kad uđete u top formu – objašnjava Dejan Matić za “Blic”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dejan je otkrio i to da je pomoću specijalne dijete uspio da smrša veliki broj kilograma za ovako kratko vrijeme, ali da se nije libio ni da vježba.

– Liposukcijska ishrana ima svoja pravila kojih se morate pridržavati, ali se glad ne osjeća, što je najbitnije. Osim toga, vježbao sam, volim traku za trčanje i sada je sav taj rad dao vidljive rezultate – otkriva pjevač i demantuje tračeve da je zbog zdravstvenih problema morao da smrša:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Razlog je želja da se svakako bolje osjećam i više u formi sa manje kilograma. Inače, nema razloga za brigu. Zdrav sam i nikakvih problema nisam imao. Veoma sam aktivan i u dobroj kondiciji, što pokazuju i moji nastupi, jer smo ovog ljeta radili punom parom, a tako i nastavljamo – kazao je pjevač.

Foto: RAS Srbija
Avaz.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME