Portal 072info

Moderni dedica ima 11 mobitela kako bi igrao Pokemon Go

Ako ih imate namjeru uhvatiti sve, morate imati pravu opremu!

Dedica s Tajvana Chen San-yuan instalirao je na svoj bicikl 11 telefona kako bi što više ušao u virtualnu realnost popularne online igre Pokemon Go. Dedica ima plan – kupiti četiri dodatna mobitela.

Ovaj 70-godišnjeg dedicu, kojeg zovu Ujak Pokemon, o igri je saznao od unuka. Danas zna igrati i 20 sati, prije nego što se potroše baterije na njegovim aparatima. Također je otkrio, piše BBC, da mjesečno troši oko 1.500 KM na ovu naviku.

Mr Chen koristi i prenosive punjače da napuni svoje mobitele, a na ulicama Taipeija može se vidjeti skoro cijelu noć kako lovi Pokemone, gdje je postao vrlo popularan.

Inače, fanovi ove igrice odabrali su ga za novu ikonu, i to nakon što se fotka njega kako zaluđeno lovi virtualna čudovišta pojavila na stranici Reddit. Nije ni bio svjestan da ga po znaje cijeli svijet, sve dok mu to nije saopćila lokalna TV stanica EXP.GG, koja ga je intervjuirala dok je imao “samo” devet mobitela.

Otkrio je kako je zahvaljujući igri stekao nove prijatelje, a ona mu izuzetno pomaže u borbi protiv Alzheimerove bolesti.

Igra je pokrenuta u julu 2016, Pokemon Go brzo je nakon toga postala najpopularnija igrica na svijetu, a dionice Nintenda vinula u nebesa.

Igrači koriste svoje mobitele kako bi lovili Pokemone, bacajući Pokelopte na svojim ekranima kako bi ulovili kreature i napredovali. Ipak, igra je suočena s brojnim kritikama, jer su mnogi lovci na Pokemone stradali, neki su i poginuli, dok su igrali igru.

Podijelite članak