Portal 072info

Modrić: Otac mi je rekao da poljubim mrtvog djeda u lijesu, djeci ne pričam o tome

1 311
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kapiten reprezentacije Hrvatske i igrač Real Madrida, Luka Modrić, izbacio je autobiografiju, a tim povodom je dao veliki intervju engleskom “Guardianu”.

Engleze je najviše zanimala već ispričana priča o tome kako su mu četnici ubila djeda na kućnom pragu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U toj životnoj dobi nisi ni svjestan što se događa. Moja porodica štitila me od svega toga koliko je mogla, ali su znali da dolazi nešto strašno. Iako si dijete, jasno ti je da se nešto loše događa jer to vidiš na licima roditelja – rekao je Modrić pa nastavio:

– Imam strašno puno uspomena na djeda. Stalno se igrao sa mnom, vodio me u lov, spavao sam u njegovoj kući. Provodio sam s njim jako puno vremena jer su roditelji radili i on me čuvao. Bilo je prekrasno. Sjećam se da mi je otac rekao da ga poljubim dok je ležao u lijesu. I danas mi krene suza kad se sjetim čitave te priče. Djed je uvijek sa mnom i stalno ga se sjetim. Užasno mi je krivo što nije imao priliku vidjeti sve što sam ostvario – otkrio je najbolji hrvatski fudbaler.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Modrićeva porodična kuća kod Zatona Obrovačkog danas je ruševina oko koje se i dalje nalazi minsko polje. U selu su bila i njegova djeca, desetogodišnji Ivano, sedmogodišnja Ema i trogodišnja Sofija.

– Vidjeli su kuću u kojoj sam živio i doći će opet. Nisam im ništa govorio o onome što se tamo događalo jer su još mali. No, doći će vrijeme kad ću im neke priče moći ispričati, ali ne još – rekao je Modrić i dodao:

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Rat nikome nije donio ništa dobro. Ja ne osjećam mržnju ni prema kome. Što se dogodilo – dogodilo se i to se više ne može promijeniti. Te stvari mogu te slomiti ili te ojačati. Ja sam odabrao ovo drugo. Kad prođete ono što sam ja prošao neke stvari kasnije u životu puno lakše prihvaćate poput loših igara, kritika ili poraza”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 2
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Životna priča Luke Modrića: Od pastira na Velebitu i skloništa u hotelu do dvostrukog osvajača La Lige

072info.com

Modrić otkrio gdje bi želio završiti karijeru: Još dvije godine mogu igrati na ovoj razini

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)