MOJ NAJVEĆI BLAM JE AV-AV AFERA! ŠAKO POLUMENTA PROGOVORIO: Ako odem, NEĆU se vratiti

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pogodilo me trač da sam pedofil jer sam tada imao maloljetnu kćerku

Kako je poznato da Šako Polumenta ne voli da se u medijima pojavljuje bez specijalnog povoda.

Iz prve ruke možemo da vam kažemo da je pjevač vrlo pristupačan i raspoložen.

Satima je odgovarao na brojna pitanja medija, ali to se po njemu nije dalo primijetiti.

Polumenta je nedavno nadmašio očekivanja novom pjesmom “Snajka” u kojoj su se rodile neke nove teme koje odskaču od opštih mesta i nisu svakidašnje.

Da li učestvujete i u kojoj mjeri u stvaranju?

-U svojoj diskografiji imam ne samo različite teme kada su pjesme u pitanju, već i žanrove, od roka preko popa do folka – ističe pjevač pa nastavlja:

-Što se tiče moje uloge u stvaranju pjesama, bez mene ni jedna ne bi mogla da dođe do izražaja. Nikada nisam snimio nešto ako nije po mom nahođenju i volji. Tri aranžmana sam platio za pjesmu “Snajka”, i na kraju mi se nije dopalo. Pjesma ne može da dođe do publike ako ja ne učestvujem u produkciji. Zamislite to da jedan veliki Haris Dubica, koji je okitio Evropu i region spotovima, spreman sluša moje kreativne predloge. To dosta govori o njemu.

Da li ste nekada požljeli da se povučete iz medija?

-Za vrijeme korone smetala mi je medijska pauza jer sam ja izuzetno hiperaktivan čovjek. Ako me nema, znači da proizvodim dobru energiju. Smeta mi da budem na jednom mjestu.

Također me je strah da se povučem jer se plašim da se neću vratiti ako to uradim, iako mi prija mir.

– Možda u budućnosti planiram da se osamostalim i preselim negdje gdje nema mnogo ljudi, da samo gajim domaće životinje i bavim se zemljoradnjom. Mnogo puta su me u životu razočarali, pa mi se čini da bih bolje funkcionisao sa životinjama nego sa ljudima (smijeh).

U posljednje vrijeme poznati se često prisećaju svojih najvećih blamova. Postoji li neki Vaš koji nerado pamtite?

-Moj najveći blam je sve ono što se dešavalo tokom afere “Nedostaješ”. Kad Šako Polumenta kaže “AV”, a pritom ne ugrozi nikoga, onda nastane skandal… a kada neko drugi uradi nešto slično, to nije ni važno. Međutim, ja sam to okrenuo na šalu i pretvorio u svoju korist.

Najgori trač o Vama koji Vas je pogodio?

-Postoji, a to je trač da sam pedofil. Pogodilo me je jer sam tada imao maloljetnu kćerku.

Kako ste uspeli u tom periodu da zaštitite svoju porodicu od glasina?

-Nema pravdanja. Poznaju me. Kada uđem u kuću, oni znaju kako sam po pogledu, načinu uvažavanja i ponašanja. Branili smo se zajedno.

GODISNJICA
MARKETING