MOLIĆETE ME DA DOĐEM: Marko Osmakčić zabranjen na Pinku!

Marko Osmakčić nedavno je napustio rijaliti program “Zadruga” nakon što je od strane porodice dojavljeno produkciji rijalitija da mu je otac Franjo Osmakčić preminuo.

Njegova porodica je lažirala smrt i cijeli čin monstruozno isplanirala i slagala ne bi li ga “izvukla” iz Zadruge, zbog trudnoće njegove tadašnje djevojke Viktorije Mitrović, koja je nedugo potom i abortirala.

Osmakčići su odmah po napuštanju rijalitija otišli u Švicarsku odakle se Marko oglašava svakodnevno na svom Instagram profilu.

Na internetu se pojavio video, po povratku zadrugara iz emisije “Magazin In” gdje se navodno nije smelo pominjati ime Osmakčića:

– Nije dala da se priča o njemu, nego da ga oslovljava sa on… – pričala je Dalila nakon snimanja emisije u videu koji se pojavio na društvenoj mreži.

– Molićete vi mene jednog dana da vam opet dođem – napisao je Osmakčić na svom Instagram profilu, dok se fanovi komentarisali da je umislio da je bitan:

–Umislio da je bitan. Zamisli, ne mogu bez tebe, ma kako da ne. Molićeš ti njih da ponovo uđeš. Zadruga mu pomogla da postane popularan, a on sad mafija, ma daj, nek se pokrije ušima – samo su neki od komentara.

Express