MONSTRUM U TIJELU ŽENE: HIV-om namjerno zarazila 324 muškarca, plan je 2.000!

MONSTRUM U TIJELU ŽENE: HIV-om namjerno zarazila 324 muškarca, plan je 2.000!

U Keniji je jedna studentkinja iz Nakure otkrila da je virusom HIV-a inficirala 324 muškarca sa kojima je imala seksualne odnose. Ona je jedan od najopasnijih virusa na svijetu “zaradila” na derneku od nepoznatog momka sa kojim je imala seks. Ono što je najstrašnije u cijeloj priči je to što ona želi da inficira ukupno 2.000 ljudi kako bi se osvetila muškom rodu.

Djevojka je cijelu priču otkrila na “Facebooku“ kroz grupu “Kenyan Scandals“. Ona ih je pozvala i rekla da želi nešto da im otkrije, ali da njen identitet ostane neotkriven. Kada je dobila njihovo uvjerenje krenula je sa svojom životnom pričom.

Sve je počelo 22. septembra 2013. godine, dan koji nikada neće zaboraviti. Ona je sa prijateljima izašla u neki klub gdje se napila. Svi zajedno su se vratili u hostel gdje su nastavili sa zabavom. Sljedećeg jutra se probudila pored muškarca pod imenom Javan koji je sa njom imao seksualne odnose. Ona je toliko bila pijana, da se ničega nije sjećala, prenosi “Telegraf“.

Pitala je Javana da li je imao kondom tokom seksa, na šta je on odgovorio da je preduzeo sve mjere zaštite. Međutim, dok se kasnije tok dana tuširala otkrila je spermu na sebi. Uplašila se da je možda ostala trudna, ili da je dobila neku seksualno prenosivu bolest poput HIV-a.

Njen svijet se srušio kada se testirala na ovaj opaki virus, i kada je test pokazao da je pozitivna. Kada se suprotstavila Javanu riječima da ju je on zarazio, momak je odgovorio da je infekciju možda dobila od nekog drugog. Djevojka je potom pala u depresiju i počela da pije. Čak je pomišljala i na samoubistvo.

Ubrzo nakon toga počela je da razmišlja da neko mora da plati zbog toga što je oboljela od smrtonosne bolesti. Počela je da prihvata situaciju u kojoj se našla, ali je također obećala sebi da će sve muškarce natjerati da pate. Znala je da je veoma privlačna, i da neće imati problema da bilo kog muškarca odvede u krevet. Sada joj je cilj da što više muškaraca zarazi HIV-om.

Djevojka tvrdi da je do sada infekciju prenijela na 324 muškaraca. Oko 156 njih su studenti na njenom univerzitetu, a ostatak su advokati, poznate ličnosti, političari, i oženjeni muškarci. Prema njenim tvrdnjama, ona dnevno ima seks sa četiri osobe.

Međutim, kenijski mediji su otkrili identitet djevojke kako bi zaštitili nevine ljude.

Avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE