Monstruozna prevara na internetu: Djevojčica razmišljala o samoubistvu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Studentica je besramno slala poruke seksualnog sadržaja 13-godišnjoj djevojčici putem interneta nakon što je prethodno kreirala lažni profil i predstavila se kao mladi muškarac.

Pretvaranje i prijevara je potrajala punih šest mjeseci sve dok psihički uništena žrtva nije otkrila pravi identitet osobe s kojom se dopisivala, a bila je riječ o 21-godišnjoj Sukhvinder Dudrah.

Maloljetna djevojčica bila je toliko psihički slomljena kad je otkrila istinu da je razmišljala o suicidu. Dudrah iz Dorrington Roada završila je na sudu gdje je priznala krivnju po trima točkama optužnice za poticanje djeteta na seksualnu aktivnost, kao i na prostituciju, piše Novi.

Na kraju je Dudrah osuđena na dvogodišnju zatvorsku kaznu, ali uvjetnog tipa, nakon što je sudac na Kaznenom sudu u Birminghamu uzeo u obzir njezino iskreno pokajanje.

Dudrah je inače studentica marketinga na Sveučilištu u Manchesteru, a predstavljala se djevojčici po imenu Ryan Walcott. E-mailovi koje je razmijenila sa žrtvom bili su eksplicitno seksualne prirode.