AUTOR: P.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Tanja Savić je mejesecima unazad u žiži interesovanja, te se tim povodom oglasila i njena koleginica Ana Bekuta.

Podsjetimo, Tanja i dalje u Srbiji, dok je suprug sa dvojicom sinova u Australiji, a za sada nema naznaka da će se oni vratiti u Beograd, kao ni da će se Tanja uputiti na drugi kontinent.

Cijeli ovaj slučaj je dirnuo Anu Bekutu koja je i sama na svojoj koži osjetila kako je to biti odvojen od rođenog djeteta.

Naime, ona je bila primorana da ostavi sina u prihvatilištu za nezbrinutu djecu s obzirom na to da nije imala podršku porodice i okoline jer je rodila dijete sa 17 godina. Ipak, cijela ova priča je imala sretan epilog te je Ana vratila sina pod svoje okrilje, a on je u jednom od kasnijih intervjua istakao da mu je majka nadoknadila sve propušteno vrijeme koje su proveli razdvojeni.

  • Sve ovo što se dešava Tanji je veoma bolna tema. Ja njoj ne bih mogla da dam nikakav dobar savjet, kao što niko ni mene nije mogao na pravi način da posavjetuje u tim vremenima kada se sve to dešavalo. Tanji bih samo poručila da bude hrabra i jaka, te da ljubav sve pobjeđuje na kraju – izjavila je Bekuta.