MOSTAR: Zeničani ostvarili finale skokova u Mostaru

MOSTAR: Zeničani ostvarili finale skokova u Mostaru

rsz_1001910_558488720855242_1812788344_n

Prije nekoliko trenutaka, dobili smo zvaničnu informaciju da su sva tri Zeničanina ostvarili prolaz u finale na 447. skokovima sa Starog mosta u Mostaru. 

Dakle, finale su ostvarili, Sanel Selman, Sanel Duvnjak i Mustafa Šarić, koji će i u nastavku takmičenja skakati i na taj način predstaviti našu Zenicu u najboljem svjetlu.

Obzirom da smo vas obavještavali tokom cijele sedmice o ovom velikom događaju u našoj zemlji, ali i u regiji, danas su četiri hrabra momka skočila sa Starog mosta u Mostaru, povodom održavanja 447. skokova u Mostaru.

Od 80 skakača iz cijele Bosne i Hercegovine i regije naši Zeničani su pokazali izuzetno dobre rezultate te u historiju upisali dobre ocjene od strane žirija, te se zadovoljni ušli u finale.

Također naglašavamo da će naš Vladan Popović, skakati u revijalnom djelu programa skokom pod nazivom “Padobran”.

Važno je naglasiti da je ove godine žiri u drugačijem sastavu i obe discipline (na noge i na glavu) ocjenjuje jedan žiri u sastavu: Mustafa Jahura, Mirsad Deda Pašić, Emir Balić, Duško Bajević i Željko Džeba.

Ono što je zasigurno poznato jeste da ćete snimak ovih skokova moći gledati u nedjelju na TV1 kanalu, a Portal 072info će vas i dalje izvještavati o rezultatima naših hrabrih Zeničana.

Našim momcima čestitamo i prenosimo da je cijela Zenica ponosna na njih.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica