Portal 072info

MOŽDA SE IZNENADITE Saznajte šta vam zvijezde poručuju u 2015. godini!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Neminovno je pitanje kakva je godina pred nama, onda, kada uveliko zakoračimo u decembar i odbrojavamo do Nove godine

Hrabrosti nam neće nedostajati, a volju jačaju plemeniti ciljevi, pa da krenemo, jer vrijeme ne čeka na nas, ono neumitno teče. Sljedećih 365 dana 2015. godine provedimo u činjenju, poboljšanju i ljubavi.

Ovan

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ulazak u Novu godinu dočekaćete sa vrlo podijeljenim aspektima, koliko god dobrobiti da donosi Jupiter u prijateljskom znaku Lava, on je u trigonu sa Uranom, koji već četiri godine boravi u vašem znaku i čini da sve dobre prilike dođu iznenada.

To može biti opterećujuće, jer ćete na sve morati reagovati brzo, prekidajući ono što ste radili do tada. Od vas nebo kao da traži da živite astrološku prirodu svoga znaka, jer ako je ijedan znak obdaren hrabrošću i inicijativom, onda ste to vi. Ne čekajte prilike, krenite im u susret, prosto ih stvarajte, čak i kada vam se bude činilo da su prilično daleke i nemoguće.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Januar donosi neku vrstu dileme oko vaših vječitih želja i novih prilika koje su drugačije, ali i mnogo izvjesnije. Mnogi pripadnici znaka se baš tada mogu odlučiti za prekid rada za druge i započinjanje samostalnog posla. Mjesec u vašem polju novca i to u rastućoj fazi, 1. januara, dosta obećava i nudi mogućnost da vaši napori budu adekvatno nagrađeni.

Kočnice i konkurencija neće biti za potcjenjivanje, ali to svakako ne treba da umanji vaše napore. Naprotiv, tek tada treba da date svoj maksimum i da pokažete koliko ste dorasli tako korjenitoj promeni kakva vas očekuje ove godine. Ovogodišnje kretanje planeta i boravak Sunca, Marsa, Mladog Mjeseca i Urana tačno na dan početak vladavine vašeg znaka, 21. marta, daje vjetar u leđa svakoj korisnoj zamisli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ako zaista donosite ispravne odluke, osjećaćete se kao da vam se dešavaju čuda. Za vas će važiti riječi čuvenog pisca Paula Koelja: „Kad čovjek nešto cijelom dušom iskreno poželi, cijeli se svemir zavjeri da mu u tome pomogne“. Slobodno želite, hrabro se nadajte i radite na tome da se samoostvarite. Vaše najveće iskušenje ove godine bićete vi sami sebi ukoliko budete pasivni i spori. Ne srljajte kada se krećete, možete imati povredu ruke, ili glave. Lijepo kažu ljudi, ko ide sporije, brže stigne.

Bik

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2015. godina za vas ima dvojako značenje i izgledaće kao dva potpuno različita razdoblja, a prijelomni datum je 12. august. Kao je Jupiter u vašoj kući porodice, doma i roditelja, treba da se posvetite ovim sferama života i okončavanju problema u vezi sa njima.

Ovaj aspekt ne znači nužno kupovinu kuće, ili stana, ali znači usklađivanje odnosa unutar porodice, prevazilaženje nekih svakodnevnih razmimoilaženja i opraštanje ako smo pogriješili. Aspekt kvadrata je izazovan i težak, ali dovoljno upornosti uvijek donosi očekivani rezultat. Venera započinje da vas budi i grije pojačanim, toplim emocijama tokom marta, a već 18. ulazi u vaš znak i donosi zaljubljivanje, makar i po ko zna koji put, u osobu koja vam je obilježila život.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mladi će prvi put poželjeti trajniju vezu, stariji osjećanja kao na početku ljubavi, a najstariji da ne budu sami i da im se makar djelić ljubavi koju su pružali, vrati pažnjom i dugim razgovorima. Sve se to nastavlja i do kraja vladavine vašeg znaka, čitava dva mjeseca. Ovo je doba godine kada treba obaviti sve važne poslove i potruditi se da dobijemo očekivanu moralnu i materijalnu satisfakciju.

Venera ipak nije samo planeta ljubavi, već i vladar koji pruža udobnost i prijatnost svakodnevnom životu. Kada Jupiter 12. augusta uđe u prijateljski i zemljani znak Djevice, za vas će to značiti ostvarenje realnih prilika i očekivanja. Bićete efikasniji, sve ćete obavljati s lakoćom i bićete zadovoljni svojim radom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tada možete očekivati ubiranje plodova svega onoga što ste radili tokom prethodne, za vas nimalo lake godine. Iako su u vašem neposrednom okruženju mogući otkazi i reorganizacija, vas to uopšte neće dotaći, štaviše, možda ćete čak i napredovati.

Dakle, poslovno i finansijski veoma značajna godina, u kojoj ćete ostvariti ono što vam je zaista važno u budućnosti. Pripazite da se ne ugojite, jedite male, a zdrave obroke i izbjegnite jelo zbog čistog uživanja u hrani.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Blizanci

Godina u kojoj dominira trigon Jupitera sa Uranom u vašem prirodnom trećem i jedanaestom polju, i to u prijateljskom elementu vatre, donosi vam mnogo toga novog i dobrog. Isto tako, uči vas odlučnosti i boljem korištenju prilika koje vam se mogu stvoriti ove godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nije vrijeme za strah, jer on donosi neuspjeh i blokadu. Vrijeme je da osvijestite svoje odlične mentalne potencijale i da volju i snagu uma usmjerite u pravcu koji smatrate najboljim.
Na poslovnom planu možete doživjeti šansu za posao zbog kojeg ćete ubrzo započeti da radite na svom obrazovanju i kvalifikacijama.

Ništa ne treba da vam bude nedostupno i nevjerovatno, jer sve je moguće, ako uložite volju i rad. Emotivno, biće ovo godina odluke koja je možda trebalo da se desi ranije, jer će se u polju vaše kuće ljubavi desiti pomračenje Mjeseca već 5. aprila, a zatim i 30. septembra u jedanaestoj kući nada i želja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ukratko, vrijeme je da prestanete da idealizujete ljude i odnose i pokušate da u realnim okvirima sredite odnose koliko je to moguće, da biste jasno shvatili šta treba odbaciti, jer se više ne može popraviti, a šta je vrijedno novog početka.

Ova godina vas uči prihvatanju realnosti, slobodi djelovanja i odlučivanja na svim poljima i hrabrosti za suočavanje sa svim problemima koje ste zbog nerealnih očekivanja sami sebi stvorili. Iako ste vi Petar Pan zodijaka, neko ko jednim djelom nikada ne odraste, vrijeme je da shvatite kako jedino vi sebi krojite sudbinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ulazak Saturna u vaše prirodno polje partnerstva, u znak Strijelca još 23. decembra 2014. i njegov dvogodišnji boravak ovdje, naučiće vas kako da prihvatite testove koje je pripremio i sve svoje odnose, bilo poslovne, bilo privatne, podignete na viši nivo. Odrecite se neke štetne navike, ako ste pušač, naročito, jer ćete obnoviti pluća i ojačati imunitet, a time i opšte stanje organizma.

Rak

Polovinom 2014., tačnije 17. jula, Jupiter je iz vašeg znaka prešao u vatrenog Lava. To nikako ne znači da ste izgubili milost ovog najvećeg dobrotvora među planetama.

Bio je u vašem znaku godinu dana i sad sve ono što ste postigli u toku tog izuzetno povoljnog perioda treba da zadržite, razvijate i učinite trajnim, bez obzira na sva iskušenja koja donose složeno vrijeme i prilike oko vas.

U toku totalnIh mjesečevih pomračenja koja su započela lani, a nastavljaju se i ove godine, osjetićete da je to vrijeme odluka i da je većina važnih situacija dramatična tipa sad ili nikad, sve ili ništa. To se naročito odnosi na porodicu, prije svega na vaše roditelje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sve vaše nesuglasice mogu postati mnogo važnije, čak i sudbonosne i značiti vam više nego inače. Planovi u vezi sa materijalnom sferom uglavnom će biti ostvareni i odlični po vas. Ovo je godina vašeg prosperiteta i uspjeha.

Potrudite se zato da napredak usmerite ka stvaranju skladnijih i srećnijih odnosa u porodici i prema svim dragim ljudima. Dakle, radost zbog poslovnog i finansijskog uspjeha biće mnogo veća ako je podijelite s najmilijima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kada Jupiter uđe u skromnu i radnu Djevicu 12. avgusta, vi ćete se baviti prioritetima, biti organizovani, putovati, učiti s iznenađujućom posvećenošću. Skromnost jeste velika vrlina, samo ne treba biti skroman u davanju, nego u ličnim zahtjevima i željama.

Ljubav koju ćete osjetiti za sve one koji su vam pomogli da odrastete, sazrite, budete svoji i svakim danom sve jači i bolji, sada dobija puni smisao. Iskoristite ovu godinu za formiranje jezgra svog mikrokosmosa sazdanog od porodice i prijatelja, od svih onih koje volite.

Promijenite režim ishrane, ali ne privremeno, nego trajno, jer ćete tako izbjeći sve vrste stomačnih tegoba, uz pomoć stručnjaka, naravno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Lav

Jupiter, najveći dobrotvor među planetama, u vaš znak je ušao još u julu 2014. i tu će provesti trinaest mjeseci. U astrologiji ne postoje dobre i loše planete, dobri i loši aspekti, ali Jupiter u vašem solarnom znaku svakako donosi obilje dobrih prilika.

On daje nadu, entuzijazam i volju, a ako se nalazi u odličnom aspektu trigona s Uranom u Ovnu, znaku inicijative, jasno je da neobične podsticaje i povoljne preokrete, možete sami pokrenuti. Krajem iste, 2014. godine, 23. decembra, Saturn ulazi u treći znak vatrenog trojstva, Strijelca i na neki način daje pečat dominaciji vatrenih znakova tokom 2015. godine.

Polja na kojima naročito treba poraditi jesu oni najveći životni izazovi, odluke koje su dugoročne i donose stabilizaciju u sferi karijere, statusa, ugleda. Dakle, ako ste pred diplomiranjem, usavršavanjem ili sticanjem više kvalifikacije, pomoći će vam sretne okolnosti. Možete dobiti unaprijeđenje i podršku onih koji treba da vas izaberu.

Kako je Jupiter vrhovni bog koji od svojih podanika i te kako traži pravednost, budite pošteni i moralni u davanju obećanja i ponudite samo ono što zaista možete ispuniti.

Ljubav je područje u kom će biti povoljnih šansi, ali samo one iskrene i prave imaće priliku da se zaista ostvare i postanu nešto više od veze. Zbog toga je pravo vrijeme da zaprosite osobu s kojom želite da provedete ostatak života. Sjajne su prilike da uložite u svoju kreativnost i potencijale koje do sada niste iskoristili.

Najvažnije je da godinu ne provedete u uživanju i razbacivanju, jer ćete od 12. augusta morati da budete mnogo racionalniji s novcem i manje trošite. Opuštajte se kada je to god moguće, kako biste izbegli ubrzan puls i varijabilan krvni pritisak koji će vas pratiti ove godine.

Djevica

Detaljni i posvećeni kakvi jeste, vi ćete ove godine tokom prvih osam mjeseci 2015. analizirati prilike, kako one koje ste ostvarili, tako i one koje ste propustili.

U vašu kuću doma i porodičnih odnosa ulazi Saturn i čini da budete još odgovorniji i posvećeniji nego inače. Od početka januara bićete zabrinuti zbog slabijeg imuniteta i opšteg pada energije. Srećom, to će biti praznično vrijeme i vi ćete se ubrzo mnogo bolje osjećati i moći ćete da izdvojite vrijeme za oporavak.

Već u februaru će stanje biti odlično, priliv vaše energije nesvakidašnji, a ako ste duže vrijeme čekali neki važan poslovni ugovor, sada je pravi trenutak da ga potpišete. Emocije će oživjeti u martu, pa ćete osjetiti da nije sve tako sivo i dosadno kako vam je djelovalo do sada.

Usamljeni mogu na nekom skupu u vezi sa poslom upoznati osobu koja će im kasnije mnogo značiti. Shvatićete da odavno niste imali priliku za komunikaciju kakva će vam se pružiti u ovom periodu. April će vam donijeti novčane izazove, povećane izdatke, ali će vas radovati jer su namijenjeni potrebama članova vaše porodice, ili bliskih prijatelja.

Kada Jupiter 12. avgusta zakorači u vaš znak, osjetićete da ste na pravom putu da sve ono što ste čekali, čak i nekoliko godina, sada dolazi na mnogo ljepši način i da vaši planovi konačno mogu da počnu da se ostvaruju.

Važno je ne započinjati više stvari odjednom, nego se usmjeriti na materijalnu sigurnost u svakodnevnom poslu, a porodični život će biti lijep i prijatan. Šetnje i druženja, kao i uzimanje preparata za zaštitu imuniteta, čuvaće vaše zdravlje ove godine.

Vaga

Od godine ulaska Saturna u vaš znak, ali i Urana u Ovna, tačnije od 2010. godine, vama se stalno nešto bitno dešava, a 2015. bi mogla biti vrhunac tog ciklusa. Od četiri lunarne eklipse, koje zovemo tetrade, lani su se desile dvije i obje u vašem znaku i Ovnu, sa Suncem u vašem znaku, 15. aprila i 8. oktobra.

Taj ciklus se nastavlja i dogodine, a dve eklipse 5. aprila i 30. septembra opet su povezane s vašim znakom. One govore o tome da nije vreme za diplomatiju i taktiziranje, nego za preispitivanje, pa i prekidanje svega onoga što vas je samo opterećivalo.

Kako se Jupiter nalazi u harmoničnom znaku Lava, vašoj prirodnoj kući želja, vama je važno da konačno napravite najvažnije planove. Niste ni imali problem s tim šta vam treba i koliko, ali je boravak Saturna u kući novca tokom 2014. godine, činio da para baš i nije bilo dovoljno.

Kada govorimo u najupečatljivijim aspektima, dominacija vatrenog elementa činiće vas znatno odlučnijim i bržim u donošenju odluka. Osim toga, planete u vatrenim znacima govore o sazrijevanju svih vaših odnosa, partnerstava i braka i drugačijim mentalnim potrebama i poimanju u kome konačno, bez ustručavanja, možete odbaciti sve ono što vas opterećuje i u čemu ne vidite smisao.

Prosto rečeno, ako ste shvatili da vas bilo ko iskorištava i da je brak, ili poslovno partnerstvo, postao samo formalni odnos bez suštine, krenućete mnogo hrabrije u susret novim odnosima i poslovima. A ako su vaše odluke u skladu sa moralnim i pisanim zakonima, možete dobiti samo bolje od postojećeg.

Čuvajte se padova u vrijeme pomračenja i pijte dovoljno tečnosti koja će balansirati vaš organizam i čuvati vam bubrege.

Škorpija

Dok vašim znakom tranzitira Saturn, pitali ste se da li ste u velikoj nemilosti zvezda i neba.

I mada ovu planetu, najtešnje povezanu sa učenjem i sazrijevanjem, naročito učenjem svega onoga što nam teže ide, smatraju učiteljem i mučiteljem, ipak je ovaj tranzit višestruko koristan, oslobađa nas ideja o nečemu nemogućem, što nema dalje uporište u budućnosti, uči nas temeljitosti, realnosti i strpljenju, a upravo 23. decembra napušta vaš znak.

Od januara do marta, vi ćete pokušavati da poslove i osobe koji su nestali iz vašeg života tokom perioda prolaska Saturna, nadoknadite onima koje tek uvodite u svoj život.

Novogodišnji praznici i period do 13. januara, biće za vas veoma napeti – bićete opterećeni dilemama da li prekinuti privatni posao, ili onaj koji ne ispunjava vaša očekivanja, ali i reorganizovati porodični život bez miješanja sa strane, prije svega roditelja i onih koji daju neželjene savete.

Od aprila do juna mogući su novi izazovi koji dolaze nanajavljeno i neupadljivo i trebaće vam truda da ih uočite. Tako možete dobiti ponudu za posao u firmi koja nema zvučno i poznato ime, na radnom mjestu od koga ne zastaje dah, ali nudi dugoročnu stabilnost vama i vašoj porodici.

Najunosniji privatni poslovi u dolazećoj godini su oni povezani sa nekretninama, građevinarstvom, i investicijama. Za porodični život i emotivne veze, važno je ostati pribran i realan, ne zanostiti se snovima koji u skorije vrijeme ne mogu biti ostvareni, gledajući životu u oči i dosljedno radeći ono što očekujemo od drugih.

Čuvajte se nervoze, nesanice i uznemirenosti, a najbolji način je potražiti stručni savjet od ljekara, iscjelitelja, svećenika, kako god da nalaže bogata intuicija.

Strijelac

Vaš optimizam teško da išta može pokvariti, a vaš vladar Jupiter vas baš podržava. Od jula 2014. on boravi u znaku Lava, a kada stvori savez sa Uranom iz Ovna i od 23. decembra i Saturnom u vašem znaku, jasno je da vi ove godine imate prilično mirne vode na svim svojim avanturama i putovanjima.

Strijelac je znak poretka i filozofije, duhovnih i religioznih principa, a nevjerovatna širina duha zaista krasi vaš znak i njegove pripadnike. Nedostaci su brzo gubljenje interesovanja za nešto što ste do jučer obožavali da radite, brze promjene raspoloženja i impulsi koje vam uvijek ne koriste mnogo.
Kada Saturn uđe u vaš znak, vi ćete se u najmanju ruku uozbiljiti i početi da funkcioništete mnogo odmjerenije. Tokom boravka Marsa i Venere u Ovnu, već od 21. februara, zaista možete hrabro iskoračiti iz postojećih okvira kojima niste naročito zadovoljni i započeti novo poglavlje u poslovnom, pa i privatnom životu.

U martu i augustu naići ćete na prepreke u vidu pozivanja na humanost i saosjećajnost sa drugima, što dolazi kao posljedica kvadrata Saturna iz vašeg znaka s Neptunom u Ribama, a zatim i kritike da ste neskromni i nerealni i da želite nemoguće.

Mada možda i niste saosjećajni, svjsni ste da treba poznavati vlastita ograničenja i dati šansu onima koji mogu bolje i više bez žaljenja, jer posao i emocije nemaju mnogo zajedničkog.

S druge strane, u polju emocija ne trpite ograničenja i smatrate da u kvalitetnoj vezi ne smije da bude pravila i nametnutih standarda. Zato se i poslije augusta izborite za svu slobodu koju želite u vezi, braku i porodici. Ne budite štedljivi kada je u pitanju ljubav, budite rasipnik kada volite i skromni kada zahtijevate, što i jeste osobina vašeg znaka.

Hranite se zdravije i krećite više da sačuvate pozitivne vibracije koje imate.

Jarac

Nova godina počinje sa Suncem u vašem znaku, ali je i izazovna za vas.

Pluton je opet u skoro egzaktnom kvadratu sa Uranom, što znači da od vas i samo od vas zavisi kojim pravcem želite da krenete ubuduće, onim na koji ste navikli, koji vam je poznat, ili novim, neispitanim i nepoznatim, ali i bez ograničenja.

Turbulencije i pomračenja u vašoj kući porodice i karijere zasigurno govore o tome da to neće biti baš lako uskladiti i da ćete morati da se potrudite.

Prva polovina godine, tačnije prvih osam mjeseci, donose u vaš život neočekivane rasplete i završetke na koje niste računali, ali sve poslije 12. augusta, kada u vaše deveto polje uđe Jupiter, govori o mnogo boljem i lakšem razumijevanju onog što se dešava.

Vi ste, prije svega, racionalni i ne volite dešavanja koja zahtijevaju avanturizam i impulsivne odluke.

Prijateljski znak Djevice i dalje vas oslobađa odgovornosti da o svakom svom postupku više puta razmislite i budete usmjereni na dalekosežne posljedice svakog svog postupka.

Koliko god da se trudite da budete neutralni i nosilac glasa razuma u svojoj okolini, ne možete biti pasivni, niti isključeni, jer vaša uloga na poslu, u porodici, pa i vašoj okolini je veoma bitna.

Vi ste onaj dio svakog događaja, dijela života koji predstavlja ključ za otvaranje mnogih vrata. Imate dovoljno iskustva, pa biste ove godine morali biti strpljivi s mlađima ili slabijima od vas, a dostojni da se suprotstavite jakima, čak i kada niste sigurni u pobjedu.

Uzimajte dovoljno vitamina i minerala da izbjegnete umor koji će vas pratiti ove godine.

Vodolija

Stara mudra izreka kaže da svaka medalja ima lice i naličje, ili budistički jin-jang simbol koji govori da u svakom zlu ima nešto dobro i u svakom dobru malo zla, vama će ove godine postati mnogo jasnije i bliže.

Dug boravak Merkura u vazdušnim znacima, od početka godine čak tri puta retrogradnog, navodiće vas da ozbiljnije razmislite nad svojim odlukama i da ih preispitate s više aspekata kako biste bili sigurni u njihovu ispravnost.

Sve ono što u modernom svijetu počinje sa retro, zasigurno poručuje da je nešto iz prošlosti dovoljno dobro da ga razvijamo i u budućnosti.

Vama ova godina donosi mogućnost da uplovite u bračnu luku, jer Jupiter smjelo hoda vašom kućom braka, ali i partnerstava i ugovora, pa se možete i trajno zaposliti, legalizovati nešto, ili riješiti neku važnu spornu situaciju. Isto tako, Saturn u vašem polju želja kao da vam poručuje „pazi šta želiš, možda ti se i ostvari“.

Budite skromni i posvetite vrijeme i energiju onome što možete ostvariti i ne nervirajte se previše zbog nečega što vam uzmiče, jer vjerovatno tako i treba da bude, usmjerite zato energiju na druge planove.

Druga polovina godine donosi razrešenja mnogih nedoumica i nejasnoća. Bićete načisto s većinom komplikovanih situacija koje niste ranije mogli da okončate. Jedno je potpuno sigurno, Uran vas četiri godine vodi ka novim izazovima i korjenitoj promeni na svim životnim poljima.

Prepreke treba da shvatite samo kao način da bolje napredujete na svim planovima, jer nije vrijeme za odustajanje nego za krupne korake naprijed. Mogući su problemi nepoznatog uzroka, pa obratite pažnju na hranu i moguće alergijske reakcije, ili netoleranciju na neke namirnice.

Ribe

Od februara 2012. godine, kada je u vaš znak ušao Neptun, za vas je počeo dugogodišnji povoljan ciklus.

On vam donosi jake želje, imaginaciju i idealizam. Najviše ste postigli u godini kada je Jupiter gradio trigon i boravio u znaku svoje egzaltacije, Raku, tokom 2013. godine, sve do polovine 2014.

Sada se od 17. jula 2014. kreće vašom kućom posla i zato možete da kažete da u odnosu na većinu vaših prijatelja, poznanika i širu okolinu, prilično lako okončavate egzistencijalne probleme kao da živite u nekom drugom vremenu, a ne ovom, kriznom i komplikovanom.

Vaše najljepše prilike dolaze već od 13. januara. Tada Venera ulazi u vaš znak i vi ćete shvatiti da ste spremni da uživate u svemu što vam se događa. Kada Jupiter uđe u vašu kuću partnerstva, a to će biti 12. augusta, bićete potpuno zadovoljni jer će vaš brak, ili veza dobiti konačno pozitivan ishod.Bićete zaista potpuno ispunjeni, budući da će to biti ono o čemu ste sanjali. Ako ste radili „na crno“, sada ćete taj posao da legalizujete i bićete sigurni i rasterećeni bar neki period, bez briga šta vam budućnost donosi. Pomračenja Meseca u drugom i osmom polju, negativno će djelovati na vas.

Može vam se dogoditi da izgubite iz vida svoju realnu finansijsku situaciju i prezadužite se sasvim neočekivano.

Zato budite oprezni oko 5. aprila i 30. septembra. Inače, vi niste osoba koja zna da štedi, više volite da uživate u zadovoljstvu koje vam novac pruža i zato malo pažnje nije naodmet.

Predstojeća 2015. je za vas sjajna ako je budete dobro iskoristili i od sijaset mogućnosti – a vama je u prirodi da više stvari radite istovremeno – izaberete onu pravu. Slabija cirkulacija nogu može biti problem

Avaz

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

dino pasalic knjiga promocija