3 20


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Muamer Gadžun, suprug Nevzete Gadžun majke dva dječaka koja je digla ruku na sebe tako što se objesila u kući, pokrenuo je na Facebooku stranicu “Pravda za Nevzetu”.

Kako je ranije ispričao za “Avaz” ona je iza sebe ostavila i oproštajno pismo koje je on predao policiji. U potresnoj ispovijesti za naš portal Gadžun je odmah posumnjao da je pismo napisala njegova supruga.

– Na mnoga pitanja i nelogičnosti nadamo se da ćemo ubrzo imati odgovor, i znati istinu zašto je došlo do ove velike tragedije. Policija u koju imamo povjerenje i radi časno i pošteno uključuje se u cijeli slučaj koji će nadamo se riješiti vrlo brzo i objelodaniti ko je to i kojim radnjama natjerao Nevzetu na samoubistvo tako što joj je iznuđivan novac te vjerojatno ucijenivano porodicom.

Ovaj prerano ugašeni život više ne možemo vratiti, ali možemo krivce pronaći! – napisano je u grupi “Pravda za Nevzetu”.

Podsjećamo, Muamer tvrdi da je pismo njemu podmetnuto.

– Iza svega stoji svastika, njena sestra. Svastika je ubacila pismo. Jedina osoba koja je bila blizu ruksaka je ona. Moja žena nije bila glupa da to stavi djetetu u ruksak. Ne bi to ona nikada uradila – rekao nam je tada Gadžun.