Multimilioner naručio ubistvo supruge: ‘Ona mora nestati!’

Podijelite vijest

slika

Multimilioner Dino Guglielmelli, suprug modela Monice Olsen, optužen je zbog toga što je ponudio 80 hiljada dolara ubici za smaknuće vlastite supruge te se trenutno nalazi u zatvoru. Dino je navodno planirao uhapsiti Monicu i deportirati je natrag u Kanadu tako što bi joj podmetnuo drogu u automobil, no na kraju se odlučio za plaćenog ubojicu nakon što je Monica dobila sudsku bitku nad njihove dvije kćeri, piše Daily Mail.

Navodno je tajkun vikao po svom uredu: ‘Ona mora nestati. Ovo mora već jednom prestati!’

Richard Fuhrmann, koji je prijatelj poznatog tajkuna te ujedno tužiteljev svjedok na suđenju u junu, bio je u panici zbog Guglielmellovih ‘poremećenih prijetnji’ te je otišao na policiju i prijavio Guglielmella.

Fuhrmann je rekao kako je Guglielmelli ‘tri do pet’ puta tjedno spominjao Monicino smaknuće, a navodno je planirao pobjeći iz zemlje s njihovom djecom ukoliko bi detektivi počeli sumnjati da on stoji iza njezinog smaknuća.

Guglielmelli je uhapšen u oktobru prošle godine nakon što je Fuhrmann tajno snimio 90-minutnu diskusiju u kojoj planira ubojstvo supruge. Monica živi u strahu, vjerujući da je se Dino i dalje ‘pokušava riješiti’, čak i dok je iza rešetaka.

Dnevnik.hr