Portal 072info

Multimilioner naručio ubistvo supruge: ‘Ona mora nestati!’

slika

Multimilioner Dino Guglielmelli, suprug modela Monice Olsen, optužen je zbog toga što je ponudio 80 hiljada dolara ubici za smaknuće vlastite supruge te se trenutno nalazi u zatvoru. Dino je navodno planirao uhapsiti Monicu i deportirati je natrag u Kanadu tako što bi joj podmetnuo drogu u automobil, no na kraju se odlučio za plaćenog ubojicu nakon što je Monica dobila sudsku bitku nad njihove dvije kćeri, piše Daily Mail.

Navodno je tajkun vikao po svom uredu: ‘Ona mora nestati. Ovo mora već jednom prestati!’

Richard Fuhrmann, koji je prijatelj poznatog tajkuna te ujedno tužiteljev svjedok na suđenju u junu, bio je u panici zbog Guglielmellovih ‘poremećenih prijetnji’ te je otišao na policiju i prijavio Guglielmella.

Fuhrmann je rekao kako je Guglielmelli ‘tri do pet’ puta tjedno spominjao Monicino smaknuće, a navodno je planirao pobjeći iz zemlje s njihovom djecom ukoliko bi detektivi počeli sumnjati da on stoji iza njezinog smaknuća.

Guglielmelli je uhapšen u oktobru prošle godine nakon što je Fuhrmann tajno snimio 90-minutnu diskusiju u kojoj planira ubojstvo supruge. Monica živi u strahu, vjerujući da je se Dino i dalje ‘pokušava riješiti’, čak i dok je iza rešetaka.

Dnevnik.hr

Podijelite članak