Portal 072info

MUP ZDK: Na Bulevaru obijen stan, u ulici Bistua Nuova fizički napad na ženu

Foto: Ilustracija
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (1) i Policijske uprave V u Olovu (1).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Zenica

Dana 16.02.2017. godine, u ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, izvršeno je krivično djelo teška krađa u stan, vlasništvo Č.A., iz kojeg je tom prilikom otuđena neutvrđena količina zlatnog i srebrenog nakita, laptop, dva ručna sata i dječiji ruksak. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Dana 16.02.2017. godine, u ulici Bistua Nuova, od strane lica D.M. iz Zenice, izvršen je fizički napad na R.M. iz Zenice, koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede. Policijski službenici su lišili slobode lice D.M., te su nastavljene aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Kakanj

Dana 16.02.2017. godine, u ulici 7. muslimanske brigade, iz stana u vlasništvu G.H., izvršena je krađa određene količine zlatnog i srebrenog nakita, tri mobilna telefona i novčanik sa kreditnim karticama i ličnim dokumentima. Istražitelji Policijske stanice Kakanj su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Vareš

Dana 16.02.2017. godine, u mjestu Kokoščići, izvršena je paljevina plasta sijena, vlasništvo F.R. iz Vareša. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME